Άπειρα προβλήματα δημιουργούν οι Ρομα σε όλη τη χώρα


Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011


Ρόμα στα πευκάκια στην Αγία Παρασκευή

Από τότε που αναγκάστηκα να ζήσω με γείτονες Ρομά (τρία ερείπια δίπλα μου, ούτε καν καταυλισμός), απορώ ποιός Έλληνας ουρλιάζει... να φύγουν οι αλλοδαποί, τη στιγμή που εδώ και χρόνια ανεχόμαστε ΕΚΕΙΝΟΥΣ.
Ο αλλοδαπός ψάχνει για δουλειά (εκτός αν είναι από τα κακοποιά στοιχεία που μας έστειλαν οι φυλακές κάποιων κρατών), φοβάται την αστυνομία, θέλει να είναι ασφαλισμένος όταν δουλεύει, στέλνει τα παιδιά του σχολείο όταν είναι νόμιμος, κάποιοι είναι άριστοι οικογενειάρχες, κτλ...
Ο Ρομά είναι το ακριβώς αντίθετο. Ζει μέσα στην ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, όχι από
ανάγκη, αλλά επειδή έτσι γουστάρει και το περηφανεύεται κιόλας. Δεν τηρεί ΚΑΝΕΝΑΝ κανόνα υγιεινής, ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ κοινής ησυχίας, ζει μόνο από ΚΛΕΨΙΕΣ και ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και φυσικά όχι μόνο δε φοβάται την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ αλλά η ίδια η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ έχει "ανωθεν" εντολές να μην τον ενοχλεί, αφού οι χιλιάδες ΨΗΦΟΙ Ρομά είναι πρόκληση για οποιοδήποτε κόμα, δήμαρχο, δημοτικό σύμβουλο κτλ...(τους δίνουν και γύρω στα 30 ευρώ το κεφάλι).
Όσο για σχολείο...ας γελάσω!! Τα παιδιά τους, αν πάνε, πατάνε όταν υπάρχει επιδότηση για να τα στείλουν και φυσικά γύρω στο Νοέμβρη που την εισπράττουν εξαφανίζονται!
Όσο για εμάς τους δυστυχισμένους που έχουμε την ατυχία να ζούμε κοντά τους...ζούμε ώρες, μέρες, βδομάδες, μήνες αυπνίας, υπερέντασης, φόβου, ανασφάλειας, αδικίας, βρωμιάς, ηχορρύπανσης ΚΑΙ όλα τα υπόλοιπα.
Βοήθεια δεν υπάρχει από πουθενά (κι εγώ αν ήμουν απλός αστυνομικός θα φοβόμουνα να τα βάλω μαζί τους).
Δε γίνεται όμως κύριοι (Παπουτσή αυτή τη στιγμή) να αφήνετε εμάς τους νομοταγείς πολίτες στο έλεός τους, να φοβούνται οι γυναίκες και τα παιδιά μας το βράδυ και να μην αναπνέουμε από τη βρώμα. Δε γίνεται να ζουν ΤΖΑΜΠΑ εις βάρος μας επειδή εσείς έχετε ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΣΟΣ.
Και δηλώνω υπεύθυνα ότι σαν Έλλην πολίτης προτιμώ η αστυνομία σας να αφήσει ήσυχους τους μικροπωλητές με τις τσάντες μαιμού, τους μαύρους με τα cd, και οποιονδήποτε κακομοίρη προσπαθεί να επιβιώσει χωρίς να κλέψει και να ασχοληθεί ΣΟΒΑΡΑ με αυτή τη ΜΑΣΤΙΓΑ που ονομάζεται Ρομά και ζει ΑΝΕΤΑ εις βάρος μου κιόλας, από όπλα, ναρκωτικά και ληστείες. ΜΟΝΟ.
Ευχαριστώ.
Και ναι, συγκεκριμένα με αυτούς, είμαι ρατσιστής. Και έχω πολύ σοβαρούς λόγους.
ΠΗΓΗ :http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_3040.html


Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011


Άπειρα προβλήματα δημιουργούν οι Ρομα σε όλη τη χώρα

Διαβάζοντας αναρτήσεις αναγνωστων για τα απειρα προβληματα που δημιουργουν οι Ρομα σε ολη την χωρα...
(αφορά:  Ρόμα στα πευκάκια στην Αγία Παρασκευή  τελευταια αναρτηση)
και δικη μου αναρτηση για προβληματα απο Ρομα στις παραλιακες περιοχες του Π.Φαληρου, Δελτα Φαληρου, Καλαμακι και Γλυφαδα, εστειλα καταγγελια στο γραφειο περιφερειαρχη Αττικης και πηρα αυτη την απαντηση.
Κύριε μ .......
Το προβλημα της ανεξέλεγκτης εγκατάστασης καταυλισμών τσιγγάνων εντός του οικιστικου χωρου σε κατοικημένες περιοχές της Αθήνας, ειναι έντονο. Παρόμοιο πρόβλημα παρατηρείται σε πολλές περιοχές της πόλης.
Δυστυχώς η συναρμοδιοτητα πολλων εμπλεκόμενων φορεων και υπηρεσιων εχει οδηγησει στη σημερινή κατασταση. Η πρωην νομαρχια Αθηνών και νυν περιφερεια Αττικής εχει αναπτυξει πολλές πρωτοβουλίες για να αναδειξει το προβλημα και εχει καταθεσει προτάσεις.


Η ευθυνη για την οριστική διαμορφωση ενός νεου πλαισιου παρέμβασης ανηκει στην πολιτεια που νομοθετει.
Για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια ειμαστε στη διαθεση σας.
γραφειο περιφερειαρχη Αττικής .

Όπως τα ξερουμε, ο ενας υπεύθυνος τα ριχνει σε καποιον αλλο υπευθυνο.....Αλλά σε ποιον? Στην πολιτεια που νομοθετει....ποιο ειναι το αρμοδιο συγκεκριμενο τμημα της πολιτειας που νομοθετει? Πειτε μας που πρεπει να απευθυνθουμε? Την επομενη φορα που δω αυτη την αχρηστη φυλη να καταστρεφει την περιοχη οπου ζω και πληρωνω για να την συντηρηση της θα δρασω διαφορετικα.....πολυ διαφορετικα.

ΠΗΓΗ :http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_2835.html

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011


ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο "Άπειρα προβλήματα δημιουργούν οι Ρομα σε όλη τη χώρα"

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία που πήρες αν και φαντάζομαι ούτε εσύ περίμενες αποτέλεσμα...
Η μόνη λύση στο πρόβλημα των Ρομά είναι μία.(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_2835.html)
Εφ' όσον διεκδικούν δικαιώματα σε μία κοινωνία (φως, νερό, κινητά, κατοικία κτλ...)πρέπει να υποχρεωθούν να τηρούν και τις υποχρεώσεις τους.
Δηλαδή ΑΦΜ, φόρους, σεβασμός στο γείτονα, ίση αντιμετώπιση στην παραβατικότητα, κανόνες υγιεινής, υποχρεωτική εκπαίδευση κτλ..
Αν δε γουστάρουν να ανταπεξέλθουν, να εκτοπιστούν.
Αν παραπονιούνται για τη φτώχεια τους, πχ εδω http://www.youtube.com/watch?v=AzMr9Zk26kc&feature=player_embedded
ξέρουν πολύ καλά πως γίνεται να μην κάνουν 8 και 10 παιδιά, δεν είναι Σομαλοί και όταν θέλουν βάζουν προφυλακτικό.
Αν όμως εμείς οι υπόλοιποι δεν πιέσουμε τις κυβερνήσεις, τις περιφέρειες, τον κάθε καράβλαχο δημοτικό σύμβουλο που κλαίει για την ψήφο τους κτλ...δε θα γίνει τίποτα.
Προσωπικά δε θα ξαναψηφίσω οποιονδήποτε, οποιασδήποτε παράταξης, αγοράζει ψήφους των Ρομά και τους κάνει ρουσφέτια (ειδικά ΥΠΕΧΩΔΕ που τα ξέρω εκ των έσω).
Προσωπικά θα πάω να γραφτώ στο "Δεν Πληρώνω" και όποιος με ενοχλεί θα δηλώνω "Ρομά" αφού μόνο σε αυτούς κάθεται η Αστυνομία σούζα.
Εχει καταντήσει αηδία πια, ουρλιάζουμε εδώ και χρόνια και τα κρατο-κάναλα αντί να θίξουν μία φορά το ΠΡΑΚΤΙΚΟ πρόβλημα με δαυτους, περιορίζονται σε αφιερώματα του στυλ "ελεύθερες ψυχές" και άλλες τέτοιες αηδίες.
Μόνο που η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που αρχίζει του άλλου, μικρή λεπτομέρεια.
Επίσης, όπου υπάρχουν δικαιώματα, υπάρχουν και υποχρεώσεις.
Γι αυτό προτιμώ χίλιες φορές τους νόμιμους αλλοδαπούς στη χώρα μου που έχουν κανονικές οικογένειες, τα φτωχικά σπίτια τους είναι πεντακάθαρα και ψάχνουν για δουλειές και αυτοί και οι γυναίκες τους (πχ καθαρίστριες, φύλαξη ηλικιωμένων κτλ)...παρά μιά φυλή που καπνίζει χασίς ολημερίς και οληνυχτίς, δε δουλεύει ποτέ, αρέσκεται στο να μας τρομοκρατεί, έχει πλήρη κρατική κάλυψη και διασκεδάζει στην ιδέα της φυλακής!!! (γιατί άραγε, ενώ όλοι οι άλλοι, Έλληνες και μετανάστες, ακούμε "αστυνομία" και τα κάνουμε πάνω μας από το φόβο μας κι ας μην έχουμε κάνει τίποτα;;;).
Μαύρο στους "άρχοντες" που καλύπτουν τους Ρομά μέχρι να βάλουν μυαλό.
Διώξτε τους.
Και φέρτε όσους Πολωνούς, Βούλγαρους και ότι άλλο θέλετε, όποιος έχει φάει στη μάπα τους Ρομά τους θεωρεί πταίσμα.
Συγγνώμη για τα νεύρα αλλά η κατάσταση όλο και χειροτερεύει.

ΠΗΓΗ :http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_5007.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια