60 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ, 16 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΗΑΤΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ «ΣΚΟΥΠΑ» ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ.ΑΧΑΡΝΩΝ


60 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ, 16 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΗΑΤΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ «ΣΚΟΥΠΑ» ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ.ΑΧΑΡΝΩΝ

    
60 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ, 16 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΗΑΤΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ «ΣΚΟΥΠΑ» ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ.ΑΧΑΡΝΩΝ
Νέο σίριαλ με πρωταγωνιστές Τσιγγάνους εναντίον Πακιστανών
60 προσαγωγές και 16 συλλήψεις ήταν το αποτέλεσμα της επιχείρησης «σκούπα» που πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών με επικεφαλής τον Ταξίαρχο κ. Γούλα, τον Αστ. Διευθυντή κ. Μπατζιάνα και τον Διοικητή κ. Μπουτζαρέλη, την περασμένη εβδομάδα, όπως είχαμε προαναφέρει
Άφησε το δικό σου σχόλιο
60 προσαγωγές και 16 συλλήψεις ήταν το αποτέλεσμα της επιχείρησης «σκούπα» που πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών με επικεφαλής τον Ταξίαρχο κ. Γούλα, τον Αστ. Διευθυντή κ. Μπατζιάνα και τον Διοικητή κ. Μπουτζαρέλη, την περασμένη εβδομάδα, όπως είχαμε προαναφέρει.
Να τονίσουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων πως οι αρμοδιότητες ενός αστυνομικού τμήματος δεν έχουν καμία σχέση με επιχειρήσεις για εμπόριο ναρκωτικών, όπλων και εξιχνιάσεις ληστειών, αρμόδια γι’ αυτού του είδους τα αδικήματα είναι η Ασφάλεια.
Σύμφωνα λοιπόν με την πρόσφατη επιχείρηση εκτός από τις 60 προσαγωγές μεταφέρθηκαν στον Εισαγγελέα 12 άτομα για παράνομες κατασκευές, αυθαίρετα κτίσματα, οι περισσότεροι εκ των οποίων τσιγγάνοι. Μία σύλληψη για εγκαταστημένα παράνομα «φρουτάκια» σε καφετέρια της πόλης, 18 κλήσεις για παραβάσεις του ΚΟΚ καθώς και σύλληψη ενός χρόνια φυγόποινου.
Οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν κυρίως στις συνοικίες της Αυλίζας, της Αγ. Σωτήρας, στο Καποτά, σε σημεία δηλαδή που εντοπίζονται καταυλισμοί τσιγγάνων. Το σημαντικό στην συγκεκριμένη επιχείρηση δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα αλλά η συνεχής παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στα συγκεκριμένα «καυτά» σημεία της πόλης όπου η διακίνηση ναρκωτικών παρατηρείται ιδιαιτέρως έντονη.
Άλλο ένα γεγονός που έχει αρχίσει να επεκτείνετε με γοργούς ρυθμούς είναι οι επιθέσεις τσιγγάνων σε Πακιστανούς. Συγκεκριμένα λίγο μετά την λήξη της επιχείρησης ο Διοικητής με άντρες του Α.Τ. Αχαρνών συνέλαβαν τσιγγάνους να ξυλοκοπούν Πακιστανό στην μέση της οδού Κύπρου για να του κλέψουν το κινητό τηλέφωνο!
Όπως πληροφορηθήκαμε οι τσιγγάνοι επιτίθεται συχνά σε Πακιστανούς με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε εξέλιξη ένας νέος πόλεμος στην πόλη μας…
ΠΗΓΗ: http://www.acharnorama.gr/kentriko_thema/60_prosagoges_16_syllhceis_hatn_to_apotelesma_ths_epixeirhshs_askoypaa_apo_to_ataxarnon.html


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια