ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟ… ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΣΤΑ Α.ΛΙΟΣΙΑ


ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟ… ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΣΤΑ Α.ΛΙΟΣΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ!

    
ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟ… ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΣΤΑ Α.ΛΙΟΣΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ!


Μπορεί προχτές στην οδό Φιλαδελφείας στις Αχαρνές ένας υπάλληλος βενζινάδικου να κινδύνεψε να χάσει την ζωή του όταν άγνωστος τον πυροβόλησε με καραμπίνα για να του αφαιρέσει χρηματικό ποσό, το ίδιο δεν θα συνέβαινε σίγουρα στο πρατήριο υγρών καυσίμων στα Άνω Λιόσια αφού θα διέθεταν τρόπους...
αυτοάμυνας!!
Κι αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου πρατηρίου είχε δημιουργήσει ένα σωστό οπλοστάσιο μέσα στο κατάστημα, αλλά και σε ΙΧ οχήματα παρκαρισμένα γύρω του! Όλα ήρθαν στο φως όταν η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατά την διάρκεια αστυνομικού φορολογικού ελέγχου στο συγκεκριμένο πρατήριο ανακάλυψαν ένα πιστόλι με προσαρμοσμένο σιγαστήρα και γεμιστήρα με εννέα φυσίγγια, ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm με έναν γεμιστήρα, ένα πιστόλι διαμετρήματος 7.65 με έναν γεμιστήρα με επτά φυσίγγια και ένα φυσίγγιο στη θαλάμη, ένα περίστροφο με έξι φυσίγγια, εκατόν σαράντα πέντε φυσίγγια πυροβόλου όπλου διαφόρων διαμετρημάτων, ένα μαχαίρι, δύο (2) γκλοπ και ένα αναισθητικό σπρέι!!!
Οι δύο άντρες ελληνικής καταγωγής 68 και 32 ετών συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, ενώ μαζί με το οπλοστάσιο βρέθηκαν δύο μηχανισμοί αλλοίωσης των μετρήσεων των αντλιών καυσίμων (εκτός αντλιών) και ένα τεράστιο χρηματικό ποσό! Σύμφωνα με μαρτυρίες οι δύο άντρες ισχυρίστηκαν πως το οπλοστάσιο δεν ήταν δικό τους… Ερευνούνται τα όπλα για να αποδειχτεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες δράσεις, ενώ ερευνάται και η νομιμότητα του χρηματικού ποσού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια