ΜΠΑΡΑΖ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΣΕ ΗΛΙΚΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΧΑΡΝΑΙ & ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ



    
ΜΠΑΡΑΖ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΣΕ ΗΛΙΚΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΧΑΡΝΑΙ & ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
Πιάστηκε η συμμορία που χτυπούσε έξω από τράπεζες
Πλούσιο ήταν το αστυνομικό δελτίο τις τελευταίες ημέρες για Αχαρναί και Άνω Λιόσια. Συνελήφθησαν οι δύο άγνωστοι που σκορπούσαν το τελευταίο καιρό τρόμο σε ηλικιωμένους που μόλις είχαν ολοκληρώσει τις συναλλαγές τους από τράπεζες στις Αχαρνές.


Πλούσιο ήταν το αστυνομικό δελτίο τις τελευταίες ημέρες για Αχαρναί και Άνω Λιόσια. Συνελήφθησαν οι δύο άγνωστοι που σκορπούσαν το τελευταίο καιρό τρόμο σε ηλικιωμένους που μόλις είχαν ολοκληρώσει τις συναλλαγές τους από τράπεζες στις Αχαρνές. Συγκεκριμένα το τελευταίο διάστημα είχαν παρατηρηθεί επιθέσεις σε ηλικιωμένους την στιγμή που έβγαιναν από υποκαταστήματα τραπεζών και αφού είχαν κάνει ανάληψη της σύνταξής τους. Η συμμορία αποτελούνταν από δύο 25χρονους Ελληνικής καταγωγής όπου ο ένας με χρήση βίας αποσπούσε τα χρήματα από τους ηλικιωμένους, ενώ ο δεύτερος περίμενε σε σταθμευμένο ΙΧ που βρισκόταν στο πλάι κάθε τράπεζας κρατώντας «τσίλιες» και περιμένοντας τον πρώτο δράστη. Τις πρωινές ώρες συνελήφθησαν και οι δύο όπου ύστερα από έρευνα της Αστυνομίας μέχρι στιγμής έχει προκύψει πως το τελευταίο δεκαήμερο οι δράστες είχαν διαπράξει με τον ίδιο τρόπο τρεις ληστείες στην περιοχή.
Δυστυχώς, την ίδια τύχη με τους παραπάνω δεν είχε ο ληστής που εισέβαλε σε ανθοπωλείο στην Αγ. Διονυσίου. Ο δράστης εισέβαλε στο ανθοπωλείο και τραυματίζοντας, ευτυχώς ελαφρά, στα άκρα με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη, απέσπασε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Κλείνοντας να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στην ηλικιωμένη που πάλεψε κυριολεκτικά με 4 ληστές οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της στα Άνω Λιόσια και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν τιμαλφή και άγνωστο χρηματικό ποσό. Μετά από έρευνα της αστυνομίας συνελήφθησαν οι δύο εκ των τεσσάρων ληστών, οι οποίοι ήταν τσιγγάνοι. Να τονίσουμε πως η άτυχη γυναίκα πέφτει για δεύτερη φορά μέσα σε περίπου δύο μήνες θύμα ληστείας τσιγγάνων.
ΠΗΓΗ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια