"Μήνυμα του Σάββα Ι. Σάββα, επικεφαλής της "ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ"



"Ο χρόνος που πέρασε ήταν ένας πολύ δύσκολος χρόνος. 

Ήταν χρόνος – καταλύτης, αφού σημαδεύτηκε από γενικευμένη κρίση και συνθήκες ανασφάλειας με μνημόνια, χαράτσια, ελλείψεις στον προγραμματισμό και κυρίως κυβερνητική αναλγησία, ενώ η ακριτομυθία , η δημοκοπία, η κοινοτοπία και η αμετροέπεια του παρελθόντος κατάντησε ο πιό επίμονος εφιάλτης του παρόντος!


Ήταν όμως και μια χρονιά - αφορμή να λειτουργήσουν τα αντανακλαστικά της κοινωνίας, ακολουθώντας δρόμους ρήξης και διαμαρτυρίας, αλλά και απαιτήσεων για αξιοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Εκείνο που φαίνεται πια με τον πιο προφανή τρόπο, είναι ότι πρέπει να διαμορφωθούν νέοι όροι στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή.

Ο κόσμος μας χρειάζεται μια άλλη δυναμική για να προσεγγίσει αρχές και αξίες που θα θεμελιώνουν την κοινωνική δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη και τη συνύπαρξη ανθρώπων, κοινωνιών και κρατών.

Σήμερα, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, να γίνουμε μια κοινωνία με περισσότερη δικαιοσύνη, ανθρωπιά και αλληλεγγύη για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες της εποχής. Και είναι πολύ σημαντικό αυτή η ευχή, να μην μείνει στα χείλη μας, αλλά να ριζώσει στις καρδιές μας και να εκφράζεται στην καθημερινότητά μας...

Το 2012 εκτός από μια δύσκολη χρονιά για τον τόπο μας, ας ελπίσουμε ότι θα είναι και χρονιά των μεγάλων αλλαγών.

Χρόνια Πολλά, και καλή φώτιση στην λήψη αποφάσεων, σε όλους όσοι ασκούν διοίκηση...

Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν...

Χρονια πολλά σε όλους..."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια