ΒΕΡΟΙΑ-ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΝΙΚΗ: Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ


ΒΕΡΟΙΑ-ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΝΙΚΗ: Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ



Από την παρέμβαση στο δημ. συμβούλιο
Ο αγώνας των πολιτών και η συνεχής πίεση προς τη διοίκηση του δήμου Βέροιας έφεραν και αποτέλεσμα. Ο δήμος αναγκάστηκε να ορίσει υπάλληλο που να μαζεύει τις αποδείξεις της ΔΕΗ που πληρώνουν οι πολίτες χωρίς το χαράτσι ώστε να στραφεί ο δήμος δικαστικά εναντίον της όπως έχει δεσμευτεί με απόφαση του συμβουλίου.
ΟΙ πολίτες της πλατείας της Βέροιας εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:


Πολίτες του δήμου Βέροιας με τους αγώνες μας πετύχαμε ακόμη μια μικρή αλλά σημαντική νίκη. Οι αγανακτισμένοι της πλατείας Βέροιας μετά την επιτυχή κατάληψη της ΔΕΗ για μη πληρωμή του χαρατσιού, το μάζεμα 1500 υπογραφών ενάντια στο χαράτσι, πέτυχε στις 16/11 την πρώτη του σημαντική νίκη, το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας να υιοθετήσει το ψήφισμα των αγανακτισμένων της πλατείας για το χαράτσι της ΔΕΗ, με την αρ. 733/2011 απόφασή του. Από τις 16/11 με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις και πιέσεις οι αγανακτισμένοι «πετύχαμε» και την εφαρμογή της απόφασης.
Έτσι στις 4/1 ορίστηκε από το δήμο γραφείο στον όροφο του δημαρχείου με πρωτόκολλο και υπάλληλο το οποίο θα παραλαμβάνει τα αποδεικτικά πληρωμής του ρεύματος και των δημοτικών τελών πλην του χαρατσιού από τις τράπεζες για να τα καταθέσει με εξώδικο στην ΔΕΗ με το οποίο θα ζητά τη μη διακοπή της ηλεκτροδότησης αφού ο πελάτης της κάλυψε τις υποχρεώσεις του προς την εταιρία.
Το γραφείο θα αρχίσει την λειτουργία του από την Δευτέρα 9/1 και ώρα 7:30 π.μ. -2:30 μμ.
Καλούμε τους επαγγελματικούς και συνδικαλιστικούς φορείς (Εμπορικό Σύλλογο, Εμποροβιομηχανικό επιμελητήριο, Εργατικό Κέντρο, ΑΔΕΔΥ , Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και Αγροτικούς Συλλόγους , τους Επιστημονικούς συλλόγους και κάθε άλλο φορέα) να ενημερώσουν τα μέλη τους για την λειτουργία του γραφείου στο δήμο Βέροιας .
Ιδιαίτερα καλούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την καθημερινή προβολή του θέματος προς ενημέρωση των συμπολιτών μας.
Βέροια 6/1/2011

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια