«Ανάπτυξη Σύγχρονου Πλαισίου Ευρείας Διάθεσης και Ανοικτής Πρόσβασης των Πολιτών στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις και Δρώμενα του Δήμου Φυλής».



.
  Ημερομηνία 12-12-2011
 Δημόσια Διαβούλευση διακήρυξης έργου
Ο Δήμος Φυλής θέτει σε Δημόσια Διαβούλευση τη διακήρυξη του έργου «Ανάπτυξη Σύγχρονου Πλαισίου Ευρείας Διάθεσης και Ανοικτής Πρόσβασης των Πολιτών στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις και Δρώμενα του Δήμου Φυλής».
Το παρόν έργο αποσκοπεί στη δημιουργία ενός σύγχρονου πλαισίου ολοκληρωμένων και ευέλικτων υπηρεσιών αξιοποίησης και διάθεσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου προς το ευρύ κοινό (πολίτες, οργανώσεις, ενδιαφερόμενους φορείς κ.λπ.) και ανάδειξης του έργου και των δραστηριοτήτων των αθλητικών συλλόγων του δήμου.
Στους κύριους στόχους του παρόντος έργου περιλαμβάνονται:


• η αξιοποίηση και διάθεση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου προς το ευρύ κοινό (πολίτες, οργανώσεις, ενδιαφερόμενους φορείς κλπ),
• η ανάδειξη του έργου και των δραστηριοτήτων των αθλητικών συλλόγων του Δήμου,
• η υιοθέτηση σύγχρονων εφαρμογών για την ανάδειξη του πολιτιστικού και αθλητικού προϊόντος του Δήμου,
• η υιοθέτηση προηγμένων δυνατοτήτων πληροφόρησης και ενημέρωσης των πολιτών-χρηστών του έργου,
• η παροχή ολοκληρωμένων ψηφιακών υπηρεσιών διαχείρισης και διάθεσης αθλητικών εγκαταστάσεων προς τους πολίτες,
• η ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών για την προσέλκυση των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, μέσω συνδυασμένων παρεμβάσεων παιδείας, πολιτισμού και αθλητισμού,
• η ενίσχυση της αλληλεπίδρασης και αμφίδρομης επικοινωνίας πολιτών, αθλητών και αθλητικών σωματείων.
Το έργο έχει ενταχθεί στην Πρόσκληση 20.1 του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» (κωδικός ΟΠΣ έργου 327325).
O συνολικός προϋπολογισμός του Έργου συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ ανέρχεται στο ποσό των εκατόν σαράντα χιλιάδων Ευρώ, € 140.000,00 €.
Η Δημόσια Διαβούλευση θα διαρκέσει από τις 12-12-2011 έως και τις 26-12-2011.
Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις θα αποστέλλονται στο email: cfotopoulou@fyli.gr και dhmosfylis@fyli.gr για το έργο «Ανάπτυξη Σύγχρονου Πλαισίου Ευρείας Διάθεσης και Ανοικτής Πρόσβασης των Πολιτών στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις και Δρώμενα του Δήμου Φυλής» βάσει της Φόρμας Σχολιασμού που ακολουθεί.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια