Περιβάλλον Ανακύκλωση και Υγεία από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Αχαρνών.

Περιβάλλον Ανακύκλωση Υγεία :και οι τρεις αυτές έννοιες αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, αγγίζουν πολύ ευαίσθητες χορδές σε όλους όσους ζούμε στον Δήμο Φυλής για λόγους ευνόητους!
Αξίζει λοιπόν όλοι να συμμετέχουμε στην σπουδαία αυτή εκδήλωση που διοργανώνει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Αχαρνών το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 και ώρα 7.30μ.μ. στο Δημαρχείο Αχαρνών ( Φιλαδελφείας 87).




Θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για την υγεία, το περιβάλλον και την ανακύκλωση από σημαντικούς ομιλητές.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω ομιλίες:
  • Κέντρα συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών-Το επόμενο βήμα προς μία κοινωνία ανακύκλωσης. ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ
  • Δημοτικά απόβλητα-Ο ρόλος μας ως πολίτες στη διαχείρισή τους. ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ
  • Χώροι υγειονομικής ταφής αποβλήτων (Χ.Υ.Τ.Α.) και επιπτώσεις στην υγεία του πληθυσμού. ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΧΙΩΤΗΣ
  • Επιπτώσεις της χωματερής Άνω Λιοσίων-Φυλής στο ανθρωπογενές περιβάλλον του Δήμου Φυλής και των γύρω δήμων. ΧΑΡΙΛΑΟΣ Ι.Α. ΜΑΡΜΑΡΟΥ
Επίσης, θα πραγματοποιηθεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση έργων από ανακυκλώσιμα υλικά με τίτλο ΄΄Ανακύκλωση στην τέχνη και όχι στο χυτήριο'' η οποία θα διαρκέσει από Πέμπτη 7 Ιουνίου έως  και Τρίτη 12 Ιουνίου 2012.
Ιδιαίτερη μνεία να κάνουμε στους συμμετέχοντες που είναι:
  1. ACHARNAI RIDE
  2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ''ΑΧΑΡΝΕΙΣ''
  3. ΙΛΕΑ
  4. ΕΓΕ ΑΧΑΡΝΩΝ
  5. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΟΣ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ,ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ
Να αναφέρουμε ότι η ποδηλατική ομάδα ACHARNAI RIDE συμμετέχει με ποδηλατικό γύρο στην πόλη των Αχαρνών (Σάββατο 9 Ιουνίου, 7.00μ.μ) με σύνθημα '' Όλοι μαζί για το περιβάλλον- Όλοι μαζί για τη ζωή''.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια