Αέρας νίκης φύσηξε από τις γειτονιές της Φυλής

Καταρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ...Είτε δημοσιεύσατε είτε όχι την πρόσκλησή μας.

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Μήνυμα νίκης από τα Άνω Λιόσια
Η μεγάλη συγκέντρωση στα Άνω Λιόσια δείχνει τον δρόμο για το νικηφόρο αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου...

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας 4.000 άνθρωποι καταχειροκρότησαν τον Η. Παναγιώταρο και Η. Κασιδιάρη








Με μια μεγάλη συγκέντρωση, που πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής, 10 Ιουνίου, με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. απέδειξε ότι δεν αναδείχθηκε τυχαία, δεύτερη δύναμη στην Φυλή, στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

H συγκέντρωση ήταν, μακράν, η μεγαλύτερη από όσες έχουν πραγματοποιηθεί στην προηγούμενη και στην παρούσα προεκλογική περίοδο, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας στην
συγκέντρωση βρέθηκαν 4.000 άτομα.








Η Ομάδα περιφρούρησης από νωρίς στον χώρο...










Από πλευράς τοποθετήσεων, οι δύο ομιλητές και βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ηλίας Παναγιώταρος και Ηλίας Κασιδιάρης ασχολήθηκαν με τα τοπικά προβλήματα, όπως είναι η υπερκορεσμένη χωματερή, το παιχνίδι των ιδιωτών - καναλαρχών με τα εργοστάσια καύσης, η συνεχής εγκληματικότητα των γύφτων που απολαμβάνουν ασυλία από την τοπική αλλά και την Κεντρική Αρχή αλλά και τα άσχημα οικονομικά στοιχείατου Δήμου (χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχείατου Υπουργείου Οικονομικών παρότι διαχειρίζεται τα ανταποδοτικά έσοδα της χωματερής που είναι περίπου55.000.000 ευρώ το χρόνο), αλλά ασχολήθηκαν ιδιαίτερα και με την τρέχουσα επικαιρότητακαι κυρίως με τα περιστατικά, της Λιάνα Κανέλλη και του φοιτητή που πυροβόλησε τον Αλβανό διαρρήκτη στην Παιανία αλλά και την γενικότερη αύξηση της εγκληματικότητας.
Αποθεωτική εισαγωγή του Η. Παναγιώταρου





Στην πρώτη περίπτωση ο Ηλίας Κασιδιάρης πέρασε στην αντεπίθεση, τονίζοντας ότι πρόκειται να μηνύσει τις Λιάνα Κανέλλη για επίθεση, τη Ρένα Δούρου για συκοφαντική δυσφήμιση, τον ΑΝΤΕΝΝΑ, για την παράνομη προσπάθειά του να τον κλειδώσει σε ένα γραφείο, αλλά και την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ελένης Ράϊκου για παράβαση καθήκοντος.
Ειδικότερα για την Εισαγγελέα αναρωτήθηκε πως γίνεται να επικοινωνεί μαζί της ένας δημοσιογράφος, να την προσφωνεί με το μικρό της όνομα κι εν συνεχεία να προεξοφλεί ότι η Εισαγγελία θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης.

Στο πλευρό του Υπευθύνου Τύπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τάχθηκε κι ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος είπε ο κόσμος αντέδρασε στο επεισόδιο της Λιάνας Κανέλλη με την φράση «ν’ αγιάσει το χέρι τουΚασιδιάρη».

«Δεν είναι δυνατό να προπηλακίζει, να προσβάλει και να εξυβρίζει τους πάντες η κυρία Κανέλλη και να την ανέχονται. Ακόμα και στα τηλεοπτικά πλατώ καπνίζει προκλητικά και προκαλεί τους συνομιλητές της λέγοντας: "βγάλτε με έξω". Κάποιος έπρεπε να την βάλει στη θέση της είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος υπαραμύνθηκε και του Έλληνα φοιτητή που πυροβόλησε τον Αλβανό διαρρήκτη στην Παιανία, ζητώντας την αθώωσή του.

Κλείνοντας οι δύο ομιλητές τόνισαν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρά τον πόλεμο που δέχεται από το πολιτικό σύστημα αυξάνει τα ποσοστά της και ζήτησαν από τα μέλη να εντείνουν την προσπάθειά τους και να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία ως εκλογικοί αντιπρόσωποι, για να αποκλείσουν κάθε προσπάθεια νόθευσης του εκλογικού αποτελέσματος.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου και την ρίψη βεγγαλικών, που επισφράγισαν το ενθουσιώδες κλίμα το οποίο επικράτησε στη συγκέντρωση.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια στη "δημοκρατική" περιοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tromaktiko..basika i apodoxi tou kosmou me tromazei.Genika den mou aresei i perioxi pou menw alla blepwntas kai to epipedo twn katoikvn....

    ΑπάντησηΔιαγραφή