«Μένουμε πάντα παιδιά»



Την αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή με τίτλο «Μένουμε πάντα παιδιά» με τους μαθητές της Ζωφριάς πραγματοποίησε την Τετάρτη 13 Ιουνίου το 3ο Δημοτικό Σχολείο.  Τα παιδιά μας έλαμψαν με την παρουσία τους χάρη στην βοήθεια των δασκάλων των ειδικοτήτων.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με γυμναστικές επιδείξεις και παιχνίδια από τους μαθητές       υπό την καθοδήγηση των γυμναστών του σχολείου κου Μπαντέ Γεώργιου και κου Μπάτρα Νικόλαου.
Απολαύσαμε τις μικρότερες τάξεις με χορευτικά και μουσικές μέσα από τον παλαιό ελληνικό κινηματογράφο.  Συνεχίζοντας συγκινηθήκαμε με τους μαθητές της έκτης τάξης που μας αποχαιρέτισαν με μια αναδρομή μέσα από εικόνες από την Α΄ μέχρι την Στ΄ τάξη  με την βοήθεια της τεχνικής του αυτοσχεδιασμού.

Για όλα τα παραπάνω ευχαριστούμε την δασκάλα της Θεατρικής Αγωγής κα Κλειώ Στεφανίδου.
Η βραδιά έκλεισε μουσικά από τους μαθητές με τραγούδια, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου της Μουσικής κου Θεολόγου Μιχελή.
Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε για την παρουσία της και την βοήθεια της τη νέα στο χώρο του τραγουδιού ερμηνεύτρια κα Μαρία Αναματερού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την επιμέλεια των σκηνικών και του προγράμματος που δόθηκε στους γονείς, την είχε η δασκάλα των Εικαστικών κα Πηνελόπη Βλασσοπούλου με ζωγραφιές των ίδιων των παιδιών με θέμα την «Ανακύκλωση».  Ένα θέμα που έχει ιδιαίτερη αξία για την περιοχή μας.
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ήταν δίπλα στα παιδιά εκείνη την ημέρα και μοίρασε γλυκά και καραμέλες που ήταν προσφορά του Αρτοζαχαροπλαστείου «Αγρινιώτης» και της εταιρείας ζαχαρωτών «ΒΙΑΠ» που βρίσκονται στην περιοχή μας και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.  Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο Στεφανουδάκη πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών για την προσφορά του σε μαντήλια και ποδιές για το θεατρικό των παιδιών.  Η προσφορά των παραπάνω εν καιρώ οικονομικής κρίσης έχει διπλάσια αξία για γονείς και παιδιά.
Τέλος να σημειωθεί ότι ο μικρός προαύλιος χώρος του σχολείου δεν στάθηκε εμπόδιο στο να παραβρεθούν πάνω από 850 Ζωφριώτες ανάμεσα τους ο δημοτικός σύμβουλος κος Καμαρινόπουλος, ο πατήρ Ιγνάτιος από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και η πρόεδρος του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζωφριάς κα Κωβαίου τους οποίους ευχαριστούμε για την παρουσία τους.
Ελπίζουμε η επόμενη χρονιά να είναι το ίδιο δημιουργική για τα παιδιά μας και τους ευχόμαστε ολόψυχα «Καλό Καλοκαίρι».
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                                                                              Η Γραμματέας
  Γαβρά Τζένη                                                                          Ζάγγα Ευαγγελία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια