κλόουν παιδικός σταθμός ζεφυρίουΈνας εξαιρετικός κλόουν που έκανε μικρούς και μεγάλους να γελούν με την καρδιά τους όλη την ώρα, ένα καταπληκτικό παιδικό κοινό, ένα προσωπικό πρόθυμο να εξυπηρετήσει, ένα αφανές αλλά «πανταχού παρών» προεδρείο του νομικού προσώπου και μια όμορφη αυλή, συνέθεσαν το ιδανικό σκηνικό για την καλοκαιρινή γιορτή του 1ου παιδικού σταθμού Ζεφυρίου.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του νομικού προσώπου των παιδικών σταθμών Ζεφυρίου Κυριάκος Χατζηλέρης, επελέγησαν και για τους δυο σταθμούς ξεχωριστές γιορτές, απόλυτα ενταγμένες στο παιδαγωγικό πρόγραμμα όλης της χρονιάς.

Ο κ. Χατζηλέρης ανακοίνωσε στους γονείς ότι, τις επόμενες ημέρες, το νομικό
πρόσωπο πρόκειται να πάρει διαχειριστική επάρκεια ISO για προγράμματα ΕΣΠΑενώ έχουν ήδη συνταχθεί οι φάκελοι για το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ και την υλοποίηση δράσης για «εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».

Στην μεν πρώτη περίπτωση θα υπάρχει εκσυγχρονισμός των κτιρίων σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του δήμου, προκειμένου να εξοικονομηθεί ενέργεια (αλλαγή κουφωμάτων, καυστήρες, φωτοβολταικά, πράσινη στέγη) ενώ η ένταξη στη δεύτερη περίπτωση σημαίνει δωρεάν τροφεία για τους περισσότερους γονείς.

Ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών Ζεφυρίου ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. Χαρά Ιατρίδου, Δημήτρη Πανάγο, Βασίλη Φάρκωνα, κ. Κατηφόρη που στέκονται αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια και υπενθύμισε στους γονείς ότι η πόρτα του είναι πάντα ανοιχτή, προκειμένου να συζητούν οποιοδήποτε πρόβλημά τους.

πηγή: http://www.doxthi.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια