Ετοιμαστείτε έρχεται ο λογαριασμός του νερού.


Νέα δεδομένα στη λειτουργία της ύδρευσης στο δήμο ΦυλήςPDFΕκτύπωσηE-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Μένη Πιρπινιά   
Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2012 11:21
neroΣτον εξορθολογισμό της λειτουργίας της ύδρευσης στην περιοχή, μέσω ενός μνημονίου συνεργασίας με την ΕΥΔΑΠ, θα προχωρήσει ο δήμος Φυλής. Όπως τόνισε ο Δημήτρης Μπουραίμης, τα επόμενα χρόνια θα αποκατασταθεί η ύδρευση τόσο σε ποιοτικό, όσο και σε λειτουργικό επίπεδο στην περιοχή, με όλα τα απαραίτητα έργα, τα οποία θα γίνουν σε συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ και τα οποία θα αφορούν σε έργα νέων αντλιοστασίων, δεξαμενών καθώς και έργα ασφάλειας.
Επιπλέον, θα μπουν ρολόγια παντού και οι δημότες θα πληρώνουν με βάση τα τετραγωνικά χρήσης και με βάση την οικιακή ή εμπορική χρήση.
Ο δήμαρχος Φυλής επανέλαβε ότι παρέλαβε ένα χρέος στην ΕΥΔΑΠ, ύψους 31 εκατομμυρίων ευρώ, από τον πρώην δήμο Άνω Λιοσίων, το οποίο δεν μπορούσε να αγνοηθεί, γιατί γίνονταν
κατασχέσεις στα έσοδα του δήμου και επιτέθηκε στα μέλη της αντιπολίτευσης που επικρίνουν ενώ φέρουν ακέραια την ευθύνη αυτού του χρέους. «Επιχειρείται να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι αυτοί που εισπράττουν και αποδίδουν αυτά που οφείλουν είναι φορομπήχτες και ας έχουν, επιπλέον, να αποσβέσουν ένα χρέος 31 εκατομμυρίων ευρώ. Εκείνοι που έφτασαν το χρέος σε αυτό το ύψος, παρά το γεγονός ότι εισέπρατταν από τους δημότες και δεν απέδιδαν τα χρήματα στην ΕΥΔΑΠ, τι ήταν;» διερωτήθηκε.

Το ότι επί έξι και πλέον μήνες δεν έβγαζε τους επιμετρητές νερού να μετρήσουν.
Το ότι ο επόμενος λογαριασμός , που αφορά τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο,
θα είναι φουσκωμένος διερωτήθηκε καθόλου;
Ρωτάμε εμείς; 
Θα βάλει ρολόγια και στους Ρομά;
θα βάλει ρολόγια και στη Χασιά;
Μήπως η μεγάλη κατανάλωση γίνεται από αυτους που δεν έχουν ρολόγια;

Αν και ως συνήθως απάντησεις δεν περιμένουμε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια