Προβληματικός φωτεινός σηματοδότης στο Ζεφύρι


σηματοδότης
Προβλήματα στη λειτουργία του παρουσιάζει ο φωτεινός σηματοδότης, επι της Παναγίας Γρηγορούσης, δίπλα απο το 2ό Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου και δίπλα απο τα κτίρια του Τμήματος Καθαριότητας της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου και του Τμήματος Συντήρησης Αττικής Οδού (όπως αναφέρει η σχετική ταμπέλα...).

Ο φωτεινός σηματοδότης έχει τοποθετηθεί τουλάχιστον δεκαπέντε (15) χρόνια πριν με σκοπό να εξυπηρετήσει την ασφαλή διέλευση στα συστεγαζόμενα διπλής βάρδιας 1ό & 3ό δημοτικά σχολεία. Μέχρι τώρα λειτουργούσε όταν οι πεζοί πατούσαν τον αντίστοιχο διακόπτη για
να περάσουν απέναντι.

Τους τελευταίους μήνες -πριν ακόμα κλείσουν τα σχολεία- ο σηματοδότης λειτουργεί αυτόματα και ανάβει κόκκινο σε τυχαίο χρόνο. Αυτό βέβαια δεν εξυπηρετεί σε τίποταδιότι δεν είναι σε διασταύρωση αλλά αντίθετα προκαλεί επιπλέον κυκλοφοριακό πρόβλημα καθώς παρακάτω υπάρχει τράπεζα και άλλα καταστήματα για τα οποία τα διερχόμενα οχήματα ενίοτε κάνουν στάση.

Ελπίζουμε οι υπάλληλοι του Τμήματος Συντήρησης Αττικής Οδού (τμήμα συντήρησης δίπλα απο την Αττική Οδό πρέπει να λέγεται κανονικά) να το δουν στα πρωινά καφεδάκια κατα την προσέλευσή τους και να ενημερώσουν τους αρμόδιους για την επιδιόρθωσή του πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια