ΕΔΣΝΑ: Μέσω...Επιτροπής η απευθείας ανάθεση στον εργολάβο



Μέσω...Επιτροπής Διαπραγμάτευσης επιχειρεί να περάσει την απευθείας ανάθεση* στον εργολάβο που ήδη βρίσκεται εγκατεστημένος στο ΧΥΤΑ Φυλής (πρόκειται για την εταιρεία «Ηλέκτωρ») ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Γιάννης Σγουρός.
Σύμφωνα με σημερινή απόφαση της πενταμελούς Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ κατόπιν εισήγησης του προέδρου του δημιουργείται τριμελής Επιτροπή Διαπραγμάτευσης αποτελούμενη από τους Γ. Μαστοράκο, Χρ. Τεντόμα και Α. Ζαννιά η οποία θα διαπραγματευτεί το τίμημα. Υπενθυμίζεται ότι το αρχικό τίμημα ήταν 2,5
εκατ. ευρώ, δηλαδή, 500.000 ευρώ το μήνα έως το τέλος του χρόνου.
Ωστόσο, δεδομένου των ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων (ο πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ ζήτησε να έχει λήξει μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας) δεν φαίνεται να είναι δυνατόν να γίνει διαπραγμάτευση με άλλη εταιρεία πλην του ήδη εγκατεστημένου εργολάβου. Άλλωστε, και στην εισήγησή του ο κ. Σγουρός δεν έκανε καμία αναφορά σε διαπραγμάτευση με άλλες εταιρείες και τον αριθμό τους.
Αναφορικά με την περίφημη υπόθεση της επισκευής των πέντε μηχανημάτων (φωτο) κόστους το πολύ 50.000 ευρώ που σύμφωνα με τους απενεργοποιημένους εργαζόμενους θα μπορούσαν να κάνουν τη δουλειά που κάνει ο εργολάβος χωρίς κόστος για το Σύνδεσμο, ο Γ. Σγουρός για ανεξήγητους (;) λόγους υποστήριξε μεν ότι θα επισκευαστούν  αλλά τον... Οκτώβριο.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΟΣΟ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ, ΤΟΣΟ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή