Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου στις 31-8-2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:30



Share on twitter 
.
Άνω Λιόσια 24-08-2012
Αριθ.Πρωτ.: 36756
Π Ρ Ο Σ …………………………………...
Π   Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ Η  Σ  Η
 Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων, στην Αίθουσα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στις 31-8-2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:30, για να συζητήσουμε στην με αρ. 15συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα πιο κάτω θέματα :

1. Λήψη απόφασης για την αποστολή αιτημάτων μεταφοράς προσωπικού από τη ΔΕΡΑΛ στο Δήμο Φυλής και στα νομικά πρόσωπα αυτού.
2. Έγκριση του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Φυλής.
3. Καθορισμός διδάκτρων Δημοτικού Ωδείου Φυλής.
4. Ορισμός Καλλιτεχνικού Διευθυντή για τη λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου Φυλής για το σχολικό έτος 2012.
5. Προγραμματισμός πρόσληψης για Καλλιτεχνικό Διευθυντή για το νεοσυσταθέν τμήμα του Δημοτικού Ωδείου Φυλής.
6. Απευθείας μίσθωση ακινήτου επί της οδού Λιόσα Πέτρου 56, έναντι της βορεινής εισόδου του δημοτικού καταστήματος για επέκταση των υπηρεσιών του Δήμου και συγκεκριμένα για την εγκατάσταση των υπηρεσιών της Δημοτικής Αστυνομίας (Ν. 3130/2003).
7. Τροποποίηση απόφασης του πρώην Δήμου Φυλής για την απευθείας αγορά ακινήτου ιδιοκτησίας Παναγιώτη Λιόση, ως προς τη διόρθωση των τ.μ. της ιδιοκτησίας και του Ο.Τ., για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης.
8. Παράταση προγραμματικής και εργολαβικής σύμβασης του έργου «Ανάπλαση σχολικών κτιρίων Δήμου Άνω Λιοσίων».
9. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή οδικού δικτύου περιοχής Λίμνης».
10. Έγκριση μελέτης με τίτλο: «Μίσθωση μηχανημάτων για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων και την αποτροπή πλημμυρικών φαινομένων στην Π.Ε. Αγ. Γεωργίου».
11. Έγκριση μελέτης με τίτλο: «Μίσθωση μηχανημάτων για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης μικροζημιών από έκτακτες περιστάσεις».
12. Επικύρωση των με αρ. 108/2012 και 114/2012 αποφάσεων ν.π.δ.δ. «Παιδικοί Σταθμοί Άνω Λιοσίων», περί αποζημίωσης μελών για τις συνεδριάσεις Διοικ. Συμβουλίου και αναμόρφωσης του προϋπολογισμού, αντίστοιχα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια