Εκτός κινδύνου η κατάσταση της μικρής που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι.




Σφαίρα στο κεφάλι δέχτηκε η 5χρονη Β.Τ. στο Μενίδι και συγκεκριμένα στον 18ο Νηπιαγωγείο που βρίσκεται επί της οδού Προύσου, στη Νεάπολη. Ήταν λίγο μετά τις 14:20 όταν το κοριτσάκι έπαιζε στην αυλή του Νηπιαγωγείου και ξαφνικά οι δασκάλες το είδαν γεμάτο αίματα στο κεφάλι. Αμέσως το μετέφραν στο Νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού όπου οι γιατροί με έκπληξη διαπίστωσαν ότι είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι! Η σφαίρα βρήκε το παιδάκι στο μάγουλο κοντά στον κρόταφο. Από ένα θαύμα το παιδί δεν έπαθε καμία
σοβαρή βλάβη, ουσιαστικά το τραύμα του είναι μόνο επιδερμικό, ωστόσο οι γιατροί αναμένουν ώστε η κατάσταση να σταθεροποιηθεί και αύριο θα πραγματοποιηθεί εγχείρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία το κοριτσάκι δέχτηκε την σφαίρα ύστερα από εξοστρακισμό, που σημαίνει πως κάποιος πυροβόλησε λίγα μέτρα πιο κάτω και η σφαίρα έφτασε στο πρόσωπο του παιδιού. Το Τμήμα Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Δυτικής Αττικής διενεργεί προανάκριση για να βρεθούν οι δράστες.
Το περιστατικό αυτό είναι ένα ακόμη στο μακρύ κατάταλογο των θυμάτων που έχουν δεχτεί σφαίρες ή τμήματα αυτών από δράστες που δυστυχώς ακόμη... αναζητούνται! Είναι πλέον κοινό μυστικό πως οι κρότοι που ακούμε σε όλο το Μενίδι καθημερινά δεν είναι πυροτεχνήματα, είναι πυροβολισμοί που τις περισσότερες φορές πέφτουν στον αέρα για εκφοβισμό... Πόσα θύματα ακόμη θα μετρήσουμε;;; Εντύπωση προκαλεί, τέλος το γεγονός πως η είδηση του τραυματισμού δεν έγινε γνωστή από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση καθώς η Διευθύντρια δεν είχε ενημερώσει για το περιστατικό!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια