Διαμαρτυρία - ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ



Απ' τα κόκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά,
και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!



    Οι εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου της 28ης  Οκτωβρίου    δεν γιορτάστηκαν στο Ζεφύρι με λαμπρότητα  όπως   περίμεναν μαθητές , εκπαιδευτικοί και γονείς που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις του Δήμου Φυλής.

    Η έλλειψη υπευθυνότητας, ικανότητας και σοβαρότητας της Δημοτικής Αρχής   απαξίωσαν την ημέρα αυτή,   προσέβαλαν τους ήρωες, μηδένισαν την ιστορία του τόπου μας,  απαξίωσαν γονείς  και μαθητές   και  κατάφεραν να εξοργίσουν όσους παραβρέθηκαν.

   Παρότι  σκορπούν χιλιάδες ευρώ  ως  έξοδα για την ημέρα αυτή  δεν φρόντισαν να ακουστεί ούτε ο 
Εθνικός μας Ύμνος  στο τέλος της τελετής  στο  χώρο του μνημείου, ούτε  εμβατήρια και βήμα για την παρέλαση των μαθητών, ούτε εκφώνηση των μελών της παρέλασης ακούστηκε.

   Η 28η Οκτωβρίου εορτάστηκε ως μια  βουβή και θλιβερή  ημέρα στο Ζεφύρι γεγονός που οφείλουμε να καταδικάσουμε εμείς  ως  Ένωση   Συλλόγων  Γονέων Ζεφυρίου , βλέποντας για μία ακόμη φορά να αδιαφορούν  οι τοπικοί άρχοντες   για τον τόπο μας και την σημασία των θεσμών.

    Συμβολικά θα πούμε ότι καλύτερα να ξέχναγαν  να στήσουν την ΕΞΕΔΡΑ  για να σταθούν και να καμαρώνουν  οι επίσημοι  και  ας  μεριμνούσαν να ακουστεί ο  ΕΘΝΙΚΟΣ  ΥΜΝΟΣ .


                                                ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
                                                                  28/10/2012

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια