Αντικατάσταση σημαίας στο δημοτικό σχολείο Φυλής


Η Αριστερίστικη αδιαφορία στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ σχολεία ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Όσες φορές και αν αντικρίσουμε την ελληνική σημαία, θα αισθανθούμε το ίδιο δέος και την ίδια συγκίνηση. Είναι, δυστυχώς όμως, πολλές και οι φορές που έχουμε αντικρίσει την Ελληνική σημαία σε δημόσια κτίρια σκισμένη. Αυτή τη κατάσταση παρουσίαζε και η Ελληνική σημαία σε δημοτικό σχολείο στην Φυλή.
Ενοχλημένοι γονείς αλλά και πολίτες, έφτασαν μέχρι τα γραφεία μας, καταγγέλοντας, το χάλι των μυαλών των ανευθυνο - υπευθύνων, που άφησαν αυτή τη σημαία να κουρελιαστεί, αλλά και άλλες σημαίες που βρίσκονται διάσπαρτες σε ολόκληρο το Δήμο, σαν και αυτή που βρίσκεται μπροστά στα γραφεία μας και ουδείς από τον Δήμο ενδιαφέρεται να αντικαταστήσει, αν και έχουμε αποστείλει
σχετικό αίτημα. ΠΡΟΦΑΝΩΣ, Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ.

Η Τ.Ο. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορη στις καταγγελίες και κλιμάκιο της επισκέφθηκε το σχολείο, όπου μας "υποδέχθηκε" μια "σφιγμένη" Διευθύντρια, η οποία ΑΡΝΗΘΗΚΕνα παραλάβει από εμάς μια καινούρια σημαία, δωρεά της Τ.Ο. προς αντικατάσταση της παλαιάς, με την δικαιολογία πως: "δεν μπορώ να παραλάβω την σημαία σας, γιατί είστε ο συγκεκριμένος πολιτικός φορέας." (!!!!!!!!!)

Ενώ αν ήταν άλλος, ε; Μα τι λέμε τώρα... Ο άλλος φορέας και οι άλλοι κομματικοί φορείς γενικότερα αδιαφορούν για την Ελλάδα και τους Έλληνες, για την σημαία μας θα νοιαστούν;

Η Διευθύντρια του σχολείου φανερά ενοχλημένη από την παρουσία μας, πρόβαλλε δε το επιχείρημα, πως: "το σχολείο έχει πάρα πολλές ελλείψεις και κανείς δεν ενδιαφέρεται για μια σκισμένη σημαία που έτσι κι αλλιώς θα ξανασκιστεί...(!!!!!) "

Δεχόμαστε πως οι ελλείψεις στα σχολεία είναι πολλές και ευθύνονται συγκεκριμένες πολιτικές γιαυτό και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι διαθέσιμη να βοηθήσει όπου χρειαστεί, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.Από την επισκευή του Λιμενικού σκάφους της Σύμης, μέχρι τις ελλείψεις των σχολείων της Φυλής.ΌΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ, αλλά ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.

ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ. 
ΚΑΙ ΈΝΑ ΈΘΝΟΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΏΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.   

Γιατί η Σημαία είναι το πολυτιμότερο σύμβολο κάθε έθνους. 
Είναι η αιτία να χύσεις το αίμα σου για να μην πέσει στα χέρια του εχθρού.

Σε μια εποχή που ο Ελληνισμός και κάθε τι Ελληνικό βάλλεται από παντού, είναι ντροπή να δίνουμε σε μαθητές την εντύπωση, πως η σημαία μας, που τόσο αίμα έχει χυθεί γι 'αυτήν, δεν σημαίνει τίποτε και δεν τρέχει τίποτα και να μην υπάρχει.


Επειδή λοιπόν έχουμε την εντύπωση, πως οι σημερινοί δάσκαλοι, ή δεν γνωρίζουν ή αδιαφορούν να μεταδώσουν στους μαθητές τους, το τι συμβολίζει η Ελληνική Σημαία και προς χάριν των Ελληνόπουλων, που κάποιοι απάτριδες πράκτορες παρασύρουν στην καταστροφή τους, θα τους εξηγήσουμε γιατί δεν πρέπει να παρασύρονται από την αντεθνική αδιαφορία προς τα Εθνικά Σύμβολα.

"Η Ελληνική Σημαία έχει πέντε λωρίδες μπλε και τέσσερις λευκές, και στην κορυφή έχει το σταυρό. Οι μπλε αντιστοιχούν με τις συλλαβές Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΙ-Α, και οι λευκές με το Η-ΘΑ-ΝΑ-ΤΟΣ . 
Ο σταυρός συμβολίζει το “ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ” που είδε στον ουρανό ο Μέγας Κωνσταντίνος. 
Τα χρώματα συμβολίζουν τη μπλε βράκα που φορούν οι νησιώτες μας και το λευκό της φουστανέλας των ορεινών και των Τσολιάδων. 
Η επίσημη Ελληνική κρατική Σημαία έχει γύρω γύρω κρόσια, που συμβολίζουν τις ψυχές των πεσόντων υπέρ της πατρίδος..."

Στο τέλος αφού κατάλαβε και η ίδια την ανεπάρκεια των επιχειρημάτων της, η Διευθύντρια του σχολείου αναγκάστηκε να παραλάβει την Ελληνική σημαία, από συναγωνιστή που ήταν και γονέας μαθήτριας του σχολείου.  

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ σε αυτή τη "Δασκάλα" ( Και οι Διευθυντές , Δάσκαλοι ειναι , αλλά τους δινετε τιμητικά ο τίτλος του Διευθυντή , και η συγκεκριμένη ΔΕΝ τον αξίζει ) .
    Δηλαδή κυρα Δασκάλα , για να καταλάβουμε , ημεις οι αμόρφωτοι , οσοι πιστευουν σε μια ΤΙΜΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ , ειναι Φασίστες ( Πειτε μας τι σημαινει Φασισμος , και απο που προέρχετε ;;;) και επιπλέον οταν σας τεινουν το χερι ΕΛΛΗΝΕΣ για βοήθεια , υμείς , κοιτάτε να δειτε που ανήκει ;;;
    Μπέεεε......το μονο που σας ...ταιριάζει
    Μπέεεεεεε.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή