Συμβολικά δώρα στα παιδιά της ακαδημίας μπάσκετ από τον Κώστα Σκαμαντζούρα.



Συντάχθηκε απο τον/την Μένη Πιρπινιά 
Χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισε το Σάββατο το Κλειστό Γυμναστήριο της Ζωφριάς, όπου διακόσια παιδιά της ακαδημίας μπάσκετ του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού δήμου Φυλής, παρέλαβαν ένα αναμνηστικό δώρο από τον πρόεδρο του Οργανισμού Κώστα Σκαμαντζούρα.
Μετά το τέλος της προπόνησής τους, τα παιδιά της ακαδημίας μπάσκετ είχαν έναν
ευχάριστο διάλογο με τον κ. Σκαμαντζούρα, από τον οποίο παρέλαβαν από ένα ρολόι χειρός, ως συμβολικό δώρο για τις προσπάθειες που καταβάλλουν στον αθλητικό τομέα.
"Είναι σημαντικό να επιβραβεύονται οι κόποι των παιδιών, έστω και συμβολικά, γιατί αυτό τους δίνει όρεξη και δύναμη για την συνέχεια. Έχουν πολλά να προσφέρουν στο άθλημα του μπάσκετ στο δήμο Φυλής και είναι απαραίτητο να γνωρίζουν ότι έχουν συμπαραστάτες όλους εμάς. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλλουν αλλά και στους γονείς που στέκονται κοντά στα παιδιά και την ακαδημία" δήλωσε ο Κώστας Σκαμαντζούρας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού προγραμματίζει και την πραγματοποίηση μιας εκδρομής με τα παιδιά, το προσεχές διάστημα.
 ΠΗΓΗ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια