ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για το νερό από τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ



     Η κοινωνική αγανάκτηση για το νερό είχε αποτέλεσμα.
     Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου 2012 η αίθουσα ήταν γεμάτη από συλλόγους και κατοίκους, κυρίως της περιοχής της Ζωφριάς, οι οποίοι έντονα διαμαρτυρήθηκαν για τα τεράστια ποσά που η υπηρεσία ύδρευσης είχε αποστείλει με τους λογαριασμούς του νερού. Στο έκτακτο αυτό δημοτικό συμβούλιο, επιβεβαιώθηκε η σωστή τακτική που είχαμε προτείνει να ακολουθήσουν οι δημότες των Άνω Λιοσίων. Δηλαδή η κατάθεση ένστασης απ’ όσους θεωρούν ότι έχουν γίνει λάθη σε σχέση με τις χρεώσεις.
     Ο Δήμαρχος και η πλειοψηφία υποχώρησαν άρδην για να ξεπεράσουν
το σκόπελο των αντιδράσεων και υποσχέθηκαν ότι οι ενστάσεις θα αντιμετωπιστούν με πολύ μεγάλη κατανόηση και ότι θα φέρουν στο Δημοτικό συμβούλιο τον προσεχή μήνα μία νέα πολιτική για τα τιμολόγια του νερού, δηλαδή θα πάρουν πίσω τις υπέρογκες αυξήσεις που ψήφισαν τον περασμένο χρόνο.

     Η παράταξή μας υποστήριξε ότι θα πρέπει το νερό που θα πληρώνουμε να είναι στην τιμή που το αγοράζει ο Δήμος από την ΕΥΔΑΠ , χωρίς πρόσθετα τέλη (υπέρ ΕΥΔΑΠ, δύο Φ.Π.Α, αύξηση παγίου) και χωρίς αυξήσεις στην τιμή του κυβικού, ανάλογα με την κατανάλωση
     Η όλη αυτή κινητοποίηση μας απέδειξε ότι όταν οι κάτοικοι αντιδρούν μαζικά πάντα τα καταφέρνουν
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Για την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Βάβουλας 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια