Έκθεση ζωγραφικής και Bazzar Βιβλίου την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012



έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Ένας Κόσμος Χαρούμενα Παιδιά»
Αγαπητοί γονείς/ κηδεμόνες,
επικοινωνώ για άλλη μια φορά μαζί σας για να σας ενημερώσω για μία νέα δράση η οποία εξελίσσεται αυτό τον καιρό στους Παιδικούς Σταθμούς και στόχο έχει να αναδείξει την καλλιτεχνική φλέβα των παιδιών μας αγγίζοντας, παραλλήλως, την ευαισθησία όλων μας. Τα παιδιά όλων των τμημάτων, του κάθε παιδικού σταθμού ζωγραφίζουν σε καμβάδες επιλεγμένα
θέματα αναγράφοντας επάνω τα ονόματά τους. Οι δημιουργίες των μικρών ζωγράφων θα αποτελέσουν το υλικό για μια έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Ένας Κόσμος Χαρούμενα Παιδιά» , η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δημαρχείου, από τις 10.00 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Μετά το τέλος της έκθεσης τα έργα τέχνης θα δοθούν ως Χριστουγεννιάτικο Δώρο στο Ίδρυμα «Ελπίδα» της κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη για να διακοσμούν τους χώρους που νοσηλεύονται άρρωστα παιδιά.
bazaar παλαιού βιβλίου
Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί bazaar παλαιού βιβλίου, με τιμές ανά βιβλίο της τάξεως του ενός έως δύο ευρώ. Τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν για την ΑΝΑΔΟΧΗ ΠΑΙΔΙΟΥ σε συνεργασία με την ACTIONAID - διεθνή μη κυβερνητική αναπτυξιακή οργάνωση για την καταπολέμηση της απόλυτης φτώχειας και της ανισότητας. Σας ζητούμε να στηρίξετε αυτό το bazaar με την προσφορά από μέρους σας βιβλίων που επιθυμείτε να διαθέσετε και τα οποία μπορείτε να παραδώσετε στον σταθμό που φιλοξενούνται τα παιδιά σας έως την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.
Παιδικών/Βρεφικών Σταθμών
Κων/νος Παπαϊωάννου
ΠΗΓΗ:http://www.psf.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια