ΓΙΟΡΤΑΣΑΝΕ ΣΑΝ ΣΤΟ…ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ!!



Είναι όμορφο τα παιδιά να βλέπουν το σχολείο τους σαν κάτι που δεν θα τους γεμίζει μόνο με άγχος αλλά με ζεστασιά και αγάπη ιδίως τις μέρες που ζούμε που είναι δύσκολες αλλά και μέρες Χριστουγέννων. 
Αυτό είχε σαν στόχο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων –Φυλής  που διοργάνωσε  γιορτή για τα παιδιά και όχι μόνο, το Σάββατο  22 Δεκεμβρίου 2012. 
Η γιορτή ξεκίνησε με χειροτεχνίες που κάνανε τα παιδιά με την βοήθεια των ξωτικών.  Την δημιουργική απασχόληση και το
παιχνίδι ανέλαβε ένα άλλο ξωτικό ενώ συγχρόνως ο Αϊ Βασίλης φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά. 
Ακολούθησε το χορευτικό τμήμα της ενόργανης από τα κορίτσια του σχολείου μας και τον Σύλλογο Φλόγα Πρωταθλητών.  Τα κορίτσια με μόλις 2 πρόβες από την προπονήτρια τους κυρία Victoria Ivanova ενθουσίασαν αλλά και συγκίνησαν μικρούς και μεγάλους. 
Τα κάλαντα και οι ύμνοι που έπαιξαν τα παιδιά του σχολείου  ήταν υπό την καθοδήγηση της δασκάλας της μουσικής κυρίας Μάγδας Καραγιάννη που δεν αρνήθηκε να βρεθεί στο σχολείο μας και εκτός του ωραρίου της για τις απαιτούμενες πρόβες.
 Η έκπληξη της γιορτής μας ήταν η μουσική μπάντα από ταλαντούχα παιδιά του μουσικό γυμνάσιου Ιλίου που συνέχισαν την εορταστική ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια ξένα και ελληνικά.  
Τα παιδιά γεύτηκαν άφθονα Χριστουγεννιάτικα γλυκά και αναψυκτικά και πιστεύουμε ότι  το διασκέδασαν. 
Η όλη γιορτή δεν στοίχησε στον σύλλογο σχεδόν τίποτα γιατί κατάφερε να αποσπάσει τα περισσότερα από χορηγίες οι οποίες του προσφέρθηκαν απλόχερα και γι΄ αυτό ευχαριστούμε τους εξής:
Τον πατέρα Ιγνάτιο από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, τον κύριο Δ. Πουλιάση (Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας) και την Κυρία Λίτσα Κοσμά που πάντα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σχολείου μας,        τον κύριο K. Παπαιωάννου (Πρόεδρο Παιδ. Σταθμών) που αγαπάει τα παιδιά και ιδιαίτερα του σχολείου μας στο οποίο υπήρξε και ο ίδιος μαθητής. Τα Super Markets της περιοχής μας ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ , ΜΥ ΜΑRΚΕΤ (Kαματερού) και Βερόπουλο (Λ.Φυλής).  Την αποθήκη τροφοδοσίας NGA που βρίσκεται στην Ζωφριά, την εταιρεία SEITANIDIS COLLECTION και τον κύριο Στράτο Σεϊτανίδη.  Τον Κύριο Βαγγέλη Γεωργίου που μας βοήθησε και μας βοηθάει πάντα στην ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις καραμελοποιίες ΒΙΑΠ MENTEΛ και ΛΑΒΔΑ που και αυτές βρίσκονται στην περιοχή μας και μας χορήγησαν ζαχαρωτά και γλυκάνανε τα παιδιά μας κατ’ εξαίρεση αφού δεν δίνουν ποτέ χορηγίες σε σχολεία.
Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο Κύριος Σάββας Σάββας (Ενότητα Πολιτών) με τη σύζυγο του, Κύριος Ν. Λιόσης (Μέλος ΔΕΠ), ο Κύριος Ι. Μαυροειδάκος (Ένωση Γονέων Ζεφυρίου & Πρόεδρος Συλ. Γον. 2 Γυμνασίου Ζεφυρίου), η Κυρία Κωβαίου (Πρόεδρος Πολ.Συλλόγου Ζωφριάς), ο Κύριος Π. Πουλόπουλος (Γραμματέας Πολ. Συλλόγου Ζωφριάς), ο Κύριος Δράκος (Αντιπρόεδρος του Συλ. Φλόγα Πρωταθλητών), η Κυρία Β. Χαλιανδρού (Γρ.Φλ.Πρωτ/των & Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων .6ου Δημοτικού σχολείου), ο Κύριος Δ. Καμπόλης & ο Κύριος Π. Καμαρινόπουλος (Δημ.Σύμβουλος).
Φυσικά για άλλη μια φορά ο σύλλογος ευχαριστεί την εκπαιδευτικό κυρία Μάγδα Καραγιάννη, την προπονήτρια κυρία Victoria Ivanova καθώς και τον διευθυντή του σχολείου κύριο Ιωάννη  Μάρη για την παραχώρηση του σχολείου την ημέρα εκείνη.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα παιδιά που συμμετείχαν στην γιορτή,  αλλά και στους γονείς που  βοήθησαν στην προετοιμασία και στο τέλος της εκδήλωσης,
Το Δ.Σ.
ΓΑΒΡΑ ΤΖΕΝΗ (πρόεδρος) , ΛΙΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (αντιπρόεδρος) , ΖΑΓΓΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (γενική γραμματέας), ΔΕΔΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ταμίας), ΚΟΥΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ειδική γραμματέας)
Σας εύχονται ολόψυχα ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια