ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΩΝ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΗΡΩΩΝ ΔΗΜ. ΚΟΙΝ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ –
ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΩΝ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΗΡΩΩΝ ΔΗΜ. ΚΟΙΝ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ»

1. Επωνυμία, διεύθυνση, αριθμοί τηλεφώνου, τηλεγράφου, τηλετύπου και τηλεομοιοτυπίας της
αναθέτουσας αρχής: ΔΗΜΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, Πλατεία Ηρώων, Άνω Λιόσια Τ.Κ. 133 41, τηλ. 213/ 2042700, – FAX 210/2483701.
2α) Είδος Σύμβασης : Σύμβαση Έργου.
Η Σύμβαση δεν χωρίζεται σε πολλά τμήματα και οι προσφορές υποβάλλονται υποχρεωτικά για το σύνολο του έργου.
Η Σύμβαση και το αντικείμενο του έργου δεν περιλαμβάνουν την εκπόνηση μελετών.
2β) Επιλεγείς τρόπος ανάθεσης της σύμβασης: Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει με Πρόχειρο διαγωνισμό του άρθρου 29 του Ν. 3669/08 και με ανοιχτή δημοπρασία της παραγράφου α του άρθρου 3 του Ν. 3669/08 όπως ισχύει και των κανονιστικών πράξεων (προεδρικών διαταγμάτων και υπουργικών αποφάσεων) που εκδόθηκαν προς εκτέλεση του. Η οικονομική προσφορά των διαγωνιζομένων, θα υποβληθεί με το σύστημα με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης κατά ομάδες τιμών ομοειδών εργασιών – άρθρο 6 του Ν. 3669/08.
Κάθε διαγωνιζόμενος, μπορεί να υποβάλει μόνο μια οικονομική προσφορά
3α) Τόπος εκτέλεσης των εργασιών : Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι ο Δήμος Φυλής και ειδικότερα στην Π.Ε. ΚΕΝΤΡΟΥ.
β) Φύση και έκταση των εργασιών, γενικά χαρακτηριστικά του έργου:
Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή κιγκλιδωμάτων και τοποθέτηση οργάνου για την παιδική χαρά στην Πλατεία Ηρώων.
Συνολικός Προϋπολογισμός του έργου με αναθεώρηση και ΦΠΑ (23%), είναι 44.500,00 ΕΥΡΩ.
4. Προθεσμία ολοκλήρωσης των εργασιών ή διάρκεια:
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 1 μήνα.
5α) Ονομασία και διεύθυνση της υπηρεσίας από την οποία μπορεί να ζητηθεί η συγγραφή υποχρεώσεων και τα συμπληρωματικά τεύχη της σύμβασης και:
Η διακήρυξη καθώς και τα τεύχη δημοπράτησης που αναφέρονται στο άρθρο 5 (παρ. 2) με στοιχεία 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 και 9 βρίσκονται αναρτημένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου www.fyli.gr. Το έντυπο οικονομικής προσφοράς, που θα συμπληρωθεί από τους διαγωνιζόμενους μπορείτε να τα παραλάβετε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, Κ. Παλαμά & Α. Καρκαβίτσα 23, Πλατεία Μουσών, Άνω Λιόσια. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2102482233 κ. Ε. Καραμπίνη, fax επικοινωνίας 2102486196.
Τα στοιχεία αυτά χορηγούνται στους ενδιαφερόμενους από την αρχή που διεξάγει το διαγωνισμό, μέχρι και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 και ώρες 9:00π.μ με 13:00μ.μ. Εφόσον ζητηθούν εμπρόθεσμα χορηγούνται το αργότερο εντός της επομένης εργάσιμης ημέρας από την υποβολή της αίτησης χορήγησης.
6α) Ημερομηνία λήξης της παραλαβής των προσφορών: Έχει ορισθεί η 11 Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ.
β) Διεύθυνση όπου πρέπει να διαβιβασθούν οι Προσφορές: Η επίδοση θα γίνει για τις ημεδαπές εργοληπτικές επιχειρήσεις ιδιοχείρως στην Επιτροπή Διεξαγωγής του Διαγωνισμού, στα Γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φυλής, Κ. Παλαμά & Α. Καρκαβίτσα 23, Πλατεία Μουσών, Άνω Λιόσια, και όπως ειδικά περιγράφεται στην αναλυτική διακήρυξη.
γ) Γλώσσα ή γλώσσες στις οποίες πρέπει να συνταχθούν οι Προσφορές: Στην Ελληνική.
7) Δικαιούμενοι συμμετοχής στον διαγωνισμό : Στον διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν:
Μεμονωμένες Εργοληπτικές Επιχειρήσεις ή Κοινοπραξίες Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη ΓΓΔΕ του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., εφόσον ανήκουν στην Α1 - Α2, και 1η τάξη για έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ
Προερχόμενες από κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή από κράτη που έχουν υπογράψει την συμφωνία για τις Δημόσιες Συμβάσεις (Σ.Δ.Σ.) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.), στα οποία τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον είναι εγγεγραμμένες στους καταλόγους αυτούς και σε τάξη και κατηγορία αντίστοιχη με τις καλούμενες του Ελληνικού Μητρώου Μ.Ε.Ε.Π.
Προερχόμενες από ως ανωτέρω β΄ κράτη, στα οποία δεν τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον αποδεικνύουν ότι έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια με το δημοπρατούμενο, από ποιοτική και ποσοτική άποψη.
8α) Πρόσωπα που επιτρέπεται να παραστούν στην αποσφράγιση των προσφορών: Η αρμόδια Επιτροπή και οι νόμιμοι εκπρόσωποι των εργοληπτικών επιχειρήσεων, ή των κοινοπραξιών τους ή οι πληρεξούσιοι αντιπρόσωποί τους.
β) Ημερομηνία, ώρα και τόπος αποσφράγισης των προσφορών: Οι προσφορές θα αποσφραγιστούν από την Επιτροπή Διαγωνισμού την ημερομηνία του Διαγωνισμού, δηλαδή Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012, στα Γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φυλής Κ. Παλαμά & Α. Καρκαβίτσα 23, Πλατεία Μουσών, Άνω Λιόσια.
9) Απαιτούμενες εγγυήσεις: α) Για την έγκυρη συμμετοχή στον διαγωνισμό κατατίθενται από τους διαγωνιζόμενους, εγγυητική επιστολή συμμετοχής, που ανέρχεται σε ποσοστό 2% επί του προϋπολογισμού της υπηρεσίας, χωρίς αναθεώρηση και ΦΠΑ, ήτοι στο ποσό των 723,58 ΕΥΡΩ.
β) Το εργολαβικό συμφωνητικό θα συνταχθεί στα Ελληνικά και κατά την υπογραφή του θα κατατίθεται εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης ποσού ίσου προς το 5% του Προϋπολογισμού της Υπηρεσίας.
10) Βασικοί τρόποι χρηματοδότησης και πληρωμών ή / και αναφορά σχετικών διατάξεων: Το έργο χρηματοδοτείται από ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ.
11) Χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο προσφέρων δεσμεύεται από την προσφορά του: Κάθε υποβαλλόμενη προσφορά, δεσμεύει τον συμμετέχοντα στο διαγωνισμό, για διάστημα 180 ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία υποβολής των προσφορών.
12) Ημερομηνία δημοσίευσης της προκαταρκτικής ενημέρωσης ανακοίνωσης στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων: Δεν απαιτείται δημοσίευση.
13) Μνεία κατά πόσον η σύμβαση καλύπτεται από τη συμφωνία: Καλύπτεται.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ 3 Δεκεμβρίου 2012
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡIΟΣ ΜΠΟΥΡΑΙΜΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια