ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΡΑΪΜΗ


Κατάπτυστες οι μέθοδοι που έχει επιδοθεί τελευταία ο Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραϊμης και οι συνεργάτες του σπέρνοντας ψευδείς ειδήσεις με σκοπό να δημιουργηθεί σύγχυση στους πολίτες και να τους χωρίσουν στα δύο.
Οι μέθοδοι αυτοί σε καμία των περιπτώσεων δεν προάγουν ήθος και Δημοκρατία. Το περιεχόμενο τους ενέχει σοβαρό κοινωνικό ρατσισμό, εκτός από τις έντονες εξουσιαστικές διαθέσεις, που είναι πια τρόπος έκφρασης, τόσο του 
Δημήτρη Μπουραϊμη όσο και συγκεκριμένων συνεργατών του.
Έτσι, εξανεμίζονται και τα τελευταία ψήγματα αξιοπιστίας του Δημήτρη Μπουραϊμη  και δικαιώνει αυτούς που τον κατηγορούν για ψευτοηθική και ότι εφαρμόζει διφορούμενες πολιτικές. Τεχνηέντως αναπαράγονται παλιές, ξεπερασμένες και καταδικασμένες πολιτικές και συνεχίζεται ο φαύλος κύκλος της καταβαράθρωσις του θεσμού του δημάρχου, τελικά, υποβαθμίζοντας τον.
Ένας  
Δημήτρης Μπουραϊμης που αδυνατεί να αμβλύνει τις κάκιστες εντυπώσεις που έχουν αφήσει οι πρώτοι 24 μήνες της θητείας του ως Δήμαρχος, στους πολίτες του δήμου Φυλής. Ένας Δημήτρης Μπουραϊμης που προσπαθεί τεχνηέντως να παραπλανήσει τους πολίτες υποτιμώντας τη νοημοσύνη τους, κλονίζοντας παράλληλα, το αίσθημα εμπιστοσύνης της κοινής γνώμης. Που αναλώνεται σε ευχολόγια σε ανακρίβειες σε γενικότητες που πέφτει διαρκώς σε αντιφάσεις.  Ένας δήμαρχος που αρέσκεται σε ασαφή τεκμηρίωση των όσων λέγει, που πολώνει τους πολίτες με τον τρόπο που αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα της πόλης. Αναλώνεται σε κυνήγι μαγισσών για επικοινωνιακούς λόγους και όμως έχει ήδη υποστεί πολλές και μεγάλες επικοινωνιακές ήττες.
Μια δημοτική αρχή που υλοποιεί την προσφιλή μέθοδο του ΠΑΣΟΚ, άλλα να λέει πριν τις εκλογές κι άλλα να κάνει μετά.
Μια δημοτική αρχή που αυτοδιαψεύδεται, που έχουν τεθεί σοβαρά ερωτήματα για την Δημοκρατία που λειτουργεί κι αν τελικά ασκεί χρηστή διοίκηση. Δαιμονοποιεί χρήσιμα εργαλεία ανάπτυξης χωρίς να νοιάζεται για τις δραματικές δυσμενείς συνέπειες στην οικονομία, αλλά και την ποιότητα ζωής των πολιτών του Δήμου Φυλής  γιατί απλά υπηρετεί το συμφέρον των ελαχίστων και όχι των πολλών. Μια δημοτική αρχή που μοιάζει σαν να χειραγωγείται, που κρατά τον τόπο αγκυλωμένο και διαμοιράζει τα ιμάτια ανάπτυξής του, που καρκινοβατεί, που μεθοδεύει, που δεν πράττει ούτε τα στοιχειώδη, που βάζει δυναμίτη στα θεμέλια της κοινωνίας και διασαλεύει το κοινό περί δίκαιο αίσθημα, που ανοίγει μέτωπα με τους πολίτες. Που διαθέτει δυο μέτρα και δυο σταθμά, με αρκετούς κακόηχους συμβούλους, που χλευάζουν την συμφωνία που έκαναν με τους πολίτες που τους ψήφισαν.
Μια δημοτική αρχή που απεμπολεί βασικά κυριαρχικά δικαιώματα τόσο των πολιτών όσο και του ίδιου του δήμου. Καταποντίζεται στην ανυπαρξία και στην ανικανότητα. 

Με πολιτικές που θυμίζουν όχι μόνο σκορποχώρι αλλά μπάχαλο στην κυριολεξία. Με αρκετά πρόσωπα να πουλάνε μαγκιά. Όπως στο τελευταίο συμβούλιο, δημοτική σύμβουλος του Δημήτρη Μπουραϊμη είχε σηκωθεί σαν τρελή από τη θέση της κι ούρλιαζε χωρίς να σέβεται ούτε τον χώρο, αλλά ούτε τη θέση που κατέχει, διακόπτοντας τη συνεδρίαση.  Τώρα, αφού εκμεταλλεύτηκαν τους Δημότες και έκαναν την δουλειά τους, ο δήμαρχος τους  χαρακτηρίζει και παρορμητικούς, ίσως επειδή είναι ανίκανος να ξεχωρίσει το πάθος για αλήθεια και κοινωνική προσφορά και μας αποδεικνύει πόσο τραγικός Δήμαρχος είναι.   

Αρκετά με τους εργολάβους της αγωνίας των πολιτών, αρκετά με την πολιτική γάγγραινα του Δήμου Φυλής, αρκετά με τους δημοτικούς τσιτσιφιόγκους του Δημήτρη Μπουραϊμη.

Υ.Γ.: Και ο τελευταίος δήμαρχος έχει κάποια λύπηση. Ο
Δημήτρης Μπουραϊμης δεν έχει καμία λύπηση. Άρα δεν είναι δήμαρχος.
πηγή:http://neafylis.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια