Επιχειρηματικό λόμπυ αναζητά τον επόμενο δήμαρχο στη Φυλή



Διερευνητικές κινήσεις, υπό μορφή γκάλοπ, φέρεται να σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Φυλής , προερχόμενες  σύμφωνα με πληροφορίες μας από επιχειρηματικό λόμπυ  που λόγο χωματερής, θέλει να βάλει πόδι στη περιοχή.

Το αντικείμενο της έρευνας αφορούσε τις επικείμενες δημοτικές εκλογές και τις γνωστές μέχρι σήμερα  υποψηφιότητες οι  οποίες σημειωτέον δεν είναι τής αρεσκείας  τους , θεωρούνται αποτυχημένοι και καμμένοι. Έγινε δε, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, σε ευρύ δείγμα  και των τριών δημοτικών ενοτήτων. Τα αποτελέσματα του γκάλοπ, βέβαια, δεν διέρρευσαν, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο, σε πολλά.

Γεγονός είναι πως, η περιοχή του Δήμου Φυλής αναμένεται να συγκεντρώσει έντονα το επιχειρηματικό ενδιαφέρον μετά την εξαγγελία της κυβέρνησης για την αξιοποίηση της Χωματερής , για την οποία τελευταία υπάρχει κινητικότητα.

Λογικό είναι λοιπόν, το επιχειρηματικό λόμπυ να θέλει να γνωρίζει πιο πολιτικό πρόσωπο συγκεντρώνει την ευρεία εκτίμηση των δημοτών που  δεν  θα  τους δημιουργήσει πρόβλημα  και ποιοι είναι οι πολιτικοί συσχετισμοί, για ευνόητους λόγους.
πηγή:http://neafylis.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια