Ανακοίνωση σχετικά με τις απαιτούμενες διαδικασίες για "Χρήση και Κατάληψη Κοινόχρηστου Χώρου"


Ανακοίνωση σχετικά με τις απαιτούμενες διαδικασίες για "Χρήση και Κατάληψη Κοινόχρηστου Χώρου για το έτος 2013 στο Δήμου Φυλής"

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ & ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Φυλή,    29 / 10 / 2012
Αρ. Πρωτ.: 48759
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι λειτουργούν καταστήματα:
α) Υγειονομικού ενδιαφέροντος
β) Εμπορικού και τουριστικού ενδιαφέροντος
γ) Περίπτερα
 
και θέλουν να κάνουν κατάληψη και χρήση κοινόχρηστου χώρου για το τρέχον έτος 2013,
όπως υποβάλλουν αίτηση για έκδοση άδειας χρήσης και κατάληψης κοινοχρήστου χώρου σύμφωνα με το άρ. 13, παρ. 2 του Β.Δ. της 24-9/20-10-1958, όπως αντικαταστάθηκε με το άρ. 3 του Ν. 1080/1980.
Στην αίτηση  :
α) Θα αναγράφουν το ονοματεπώνυμο, το είδος, τη διεύθυνση και το ΑΦΜ της ασκούμενης επιχείρησης, καθώς και τη θέση, την έκταση και το είδος του αιτούμενου χώρου για το τρέχον έτος.
β) Θα επισυνάπτουν  Δημοτική ενημερότητα  καθώς και σκαρίφημα στο οποίο θα αποτυπώνονται  η θέση και οι διαστάσεις του αιτούμενου χώρου κατάληψης, οι είσοδοι, το πλάτος της πρόσοψης του ακινήτου, το πλάτος του έμπροσθεν πεζοδρομίου, το πλάτος των έμπροσθεν οδών και τα παρακείμενα καταστήματα
γ) Θα επισυνάπτουν επίσης , εφόσον πρόκειται για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αντίγραφο της άδειας του καταστήματος στην οποία προβλέπεται η ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων με τη ρητή προϋπόθεση ότι αυτή ισχύει.
Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι 31/1/2013 στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνση Οικονομικής Τοπικής Ανάπτυξης (Βυζαντίου και Μιαούλη 1, Δημοτική Κοινότητα Φυλής, τηλ.: 2102410700-35) ώστε οι Υπηρεσίες του Δήμου να τους ορίσουν τον ανάλογο χώρο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Όσοι δεν εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη χρήση και κατάληψη κοινοχρήστου χώρου μέχρι την 31/1/2013 δεν νομιμοποιούνται για τη χρήση του.
Ο Δήμαρχος
Μπουραΐμης Δημήτρης

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή