2.000 πολίτες στην κοπή της πίτας του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού "Η Πάρνηθα"



Πάνω από 2.000 πολίτες του Δήμου Φυλής μεταξύ των οποίων  δεκάδες αθλητές και αθλήτριες με τους συγγενείς τους γέμισαν αφυκτικά  το κλειστό της Ζωφριάς το απόγευμα της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου.

 Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του 
Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού «η Πάρνηθα»   του Δήμου Φυλής, για την κοπή της πίτας, και την βράβευση για την προσφορά τους στον Αθλητισμό δεκάδων αθλητών, νέες και νέοι  που στελεχώνουν τα  τμήματα των αθλητικών Σωματείων, Συλλόγων και Ομάδων του Δήμου, έζησαν στιγμές συγκίνησης και περηφάνιας, καθώς είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, αλλά και να παραλάβουν τιμητικά έπαθλα και αναμνηστικά, για τις επιτυχίες που σημείωσαν την χρονιά που πέρασε.




Συνολικά τιμήθηκαν για τις διακρίσεις τους από Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Φυλή συνολικά 133 αθλητές και αθλήτριες.
 Φιλόξενος οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Κώστας Σκαμαντζούρας, ο οποίος έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του και αναφέρθηκε στους επόμενους στόχους.  





Παρών μέχρι και την τελευταία βράβευση ο Δήμαρχος Φυλής κ. Δημήτρης Μπουραίμης μίλησε με θερμά λόγια για την προσπάθεια που γίνεται καθώς  και η αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Σταυρούλα Δήμου που χαιρέτησε την μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στην εκδήλωση..

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας που χαρακτηρίστηκε από τον Δήμαρχο ως "Νεός Παλαιών Πατρών Γερμανός μέσα στις δυσκολίες της εποχής", ο οποίος ευχήθηκε ο Δήμος της Φυλής να βγει νικητής στον δύσκολο αγώνα που δίνει για την αποτροπή δημιουργίας εργοστασίων διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική και αφιέρωσε το κομμάτι του στον νέο Καλλικρατικό Δήμο.


Χρυσοί Ολυμπιονίκες και διακεκριμένοι αθλητές που έχουν κάνει τη χώρα μας περήφανη, τιμήθηκαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης.
 Μεταξύ αυτών που λάμπρυναν την εκδήλωση και τιμήθηκαν από τη Δημοτική Αρχή οι: Θωμάς Μπίνης, Πηγή Δεβετζή, Κώστας Θάνος, Βλάσης Μάρας, Μάρκος Δήμος, Γιώργος Σύρος, Στέλιος Σεραφείμ, Μαριάνα Λιμπερτά, Ανδρέας Βαζαίος, Παναγιώτης Σαμιλίδης, Μιχάλης (Μάικ) Αρναούτης, Στέιλιος Σεραφείδης  και Έφη Γκουλή.


Οι αθλητές και οι αθλήτριες, των Σωματείων, Συλλόγων και Ομάδων του Καλλικρατικού Δήμου Φυλής, ήταν οι αληθινοί πρωταγωνιστές της εκδήλωσης του Αθλητικού και Οργανισμού η «Πάρνηθα».
 Τα νιάτα των  πόλεων Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής τιμήθηκαν για τις διακρίσεις και τους αγώνες που δίνουν καθημερινά στα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, στο ταπί, στα γυμναστήρια  στην πισίνα και τα βουνά.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές και οι ομάδες τους τιμήθηκαν για τις επιτυχίες τους, σε πάλη, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, κολύμβηση, Ταεκβοντο, kickboxing, savate, αναρρίχηση και το πνευματικό άθλημα του Σκάκι. 


Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκαν, η γυναικεία ομάδα πάλης και η αντρική ομάδα πάλης (Ευπυρίδες) η ομάδα μπάσκετ  του 2ου Λυκείου Άνω Λιοσίων, η  Γυναικεία Ομάδα μπάσκετ («ΕΥΝΙΚΟΣ») , η Αθλητική Ένωση Ζεφυρίου, η ΔΗΚΕΠ (τμήμα Σκάκι), ο  ΑΟΖ Ζωφριάς, η ομάδα κολύμβησης Άλμπατρος, η «Φλόγα»  Πρωταθλητών, ο ΕΠΟΣ Φυλής, οι Εθελοντές Πυροφύλακες, Η ομάδα του Ακράτητου (παμπαίδες), τα τμήματα kickboxing, ο Εθνικός Πανοράματος, και ο Διόξιππος (άθλημα savate).
Σας ευχόμαστε μια καλή αθλητική και πολιτιστική χρονιά και σας περιμένουμε στα τμήματα του Οργανισμού! 





πηγή:http://fyli-culture-sports.blogspot.gr/2013/02/2000.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια