4ήμερο δράσης για την Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού



Μετά την ισχυρή παρουσία μας στις συνελεύσεις των κατοίκων των Αχαρνών και στις διεκδικήσεις τους για μια ασφαλή πόλη (http://www.menidiatis.gr/2013/01/blog-post_3475.html) απαλλαγμένη από τα προβλήματα που δημιουργούν οι ρομά και η διακίνηση ναρκωτικών, η Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού συνεχίζει τις δράσεις της δίπλα στους κατοίκους των πόλεων ευθύνης της και στα προβλήματα τους, ενώ η ιστορική και η ιδεολογική  επιμόρφωση των μελών και στελεχών της συνεχίζεται το ίδιο δυναμικά, ακριβώς όπως συνεχίζεται και η κοινωνική της αλληλεγύη - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΈΛΛΗΝΕΣ - μέσω του Κοινωνικού της παντοπωλείου.



Έτσι την Πέμπτη 7/2, στην ομιλία ιστορικής τιμής και μνήμης που έγινε στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, με αφορμή την κοίμηση του Γέρου του Μοριά και με κεντρικό ομιλητή τον συναγωνιστή Νίκο Καμπόλη, ξανακούστηκε δυνατά η φράση - όρκος - κάθε σκεπτόμενου Έλληνα από τότε μέχρι σήμερα: «Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για τη λευτεριά της Ελλάδας και δεν την παίρνει πίσω».


Είχε προηγηθεί νωρίτερα τελετή απόδοσης τιμών μπροστά στο άγαλμα του Ήρωα της Επανάστασης του 1821 που πέθανε πάφτωχος από υλικά αγαθά, αλλά πλούσιος από την αγάπη του απλού λαού και ευτυχής που πρόλαβε να δει την αγαπημένη του πατρίδα ελεύθερη.



Το Σάββατο 9/2 συναγωνιστές της Τ.Ο. επισκέφθηκαν τις λαϊκές αγορές στο Καματερό (Γεροβουνό) και στο Ζεφύρι, όπου διένειμαν έντυπο υλικό του Κινήματος και εφημερίδες, συνομιλώντας με τους κατοίκους και τους παραγωγούς που βλέπουν στα "παιδιά με τις μαύρες μπλούζες με τον μαίανδρο" το υγιές μέλλον της Ελλάδος. Σημειολογικά στην "πλατεία Γ.Λαμπράκη" οι συναγωνιστές φώναξαν συνθήματα κατά της αριστεράς της ανωμαλίας και των θολοκουλτουριάρηδων.



Τέλος, την Κυριακή 10/2 η Τ.Ο. διένειμε σε 120 Ελληνικές οικογένειες που χρειάζονται την στήριξή μας περίπου 1,5 τόνο φρέσκα λαχανικά εξαιρετικής ποιότητας και είδη μπακαλικής, αλλά και ρούχα και παιχνίδια...






Η δράση έκλεισε με την τοποθέτηση και σε αυτού του κάστρου του Ελληνισμού, των σημαιών του Κινήματος αλλά και την έπαρση της Ελληνικής σημαίας στο ψηλότερο σημείο, διακριτικό γνώρισμα πως εδώ χτυπά η γνήσια, πατριωτική, Εθνικιστική καρδιά της Ελλάδας.
Ο Εθνικός Ύμνος και ο Ύμνος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μέσα από την στεντόρεια φωνή των συναγωνιστών, αντήχησε σε όλη την πλατεία και τους γύρω δρόμους για ακόμη μια φορά...

πηγή: e-mail , http://xryshaygh.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια