Η Ώρα των Μεγάλων Αποφάσεων Έφτασε.




Γράφει ο Παραπονιάρης
Όπως γνωρίζεται οι περισσότεροι από εσάς αύριο Πέμπτη 28/2/12 στις 20.00 θα γίνει ένα σημαντικό Δημοτικό Συμβούλιο με πρώτο θέμα "Λήψη απόφασης για την διαχείριση απορριμμάτων στην Περιφέρεια Αττικής". 
Όπως επίσης  γνωρίζεται οι περισσότεροι ετοιμάζονται στην περιοχή μας εργοστάσια επεξεργασίας απορριμάτων . Τα εργοστάσια αυτά θα επεξεργάζονται 1.100.000.000 κιλά σκουπίδια ετησίως , με πιθανότερο την καύση τους,  περίπου το 80% - 85% των απορριμμάτων της Αττικής για άλλα 27 τουλάχιστον χρόνια.
Επειδή τα συμφέροντα είναι πολύ μεγάλα καθώς και οι εταιρίες που θα ήθελαν να τα
διαχειριστούν.
Το θέμα λόγω της σοβαρότητας που έχει για το μέλλον της περιοχής μας  θα έπρεπε να έχει γίνει πολύ πιο 
γρήγορα μιας και από ότι βλέπουμε το τρέχει ο ΕΔΣΝΑ και η Περιφέρεια Αττικής με γοργούς ρυθμούς και όχι μόνο.
Τα τελευταία χρόνια που παρακολουθούμε τα κοινά έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα πως κάποιοι αποφασίζουν κάτι γιατί έτσι "πρέπει". Κάποιοι άλλοι φωνάζουν για να φωνάζουν. Κάποιοι μιλάνε για να μιλάνε.
Ενώ κάποιοι διαφωνούνε γιατί απλώς πρέπει να διαφωνούνε.Επίσης έχουμε παρατηρήσει πως οι περισσότεροι δεν ακούνε τι λένε οι άλλοι.Επειδή κρίνεται το μέλλον τόσο της περιοχής μας όσο  των παιδιών μας και των εγγονιών μας θα θέλαμε να σταθούν ΌΛΟΙ στο ύψος των περιστάσεων.
Αυτή την ώρα δεν μετράνε ούτε τα προσωπικά συμφέροντα ούτε τα " ψηφαλάκια " και πολύ περισσότερο το "ΕΓΩ".
Πάρα πολλά λάθη και εκτιμήσεις έχουν γίνει από τους περισσότερους και έχουν φέρει τη πόλη μας σε αυτό το χάλι που ζούμε σήμερα.
Μακάρι αύριο να κάτσουν όλοι να συζητήσουν και να ακούσουν τι λέει αυτός που μιλάει, ελπίζουμε να δοθεί ο λόγος σε όλους όσους θέλουν να μιλήσουν,να  επικρατήσει η λογική και πάνω από όλα να επικρατήσει το "ΕΜΕΙΣ".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια