ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ: Οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις συνεχίζονται.


Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Με ένα εορταστικό διήμερο την Κυριακή και τη Καθαρά Δευτέρα με τρεις εκδηλώσεις σε Άνω Λιόσια, Χασιά & Ζεφύρι κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Φυλής. 
  • Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Φυλής με τη συνεργασία των Πολιτιστικών φορέων του δήμου, διοργανώνει παραδοσιακό γλέντι με χορό, τραγούδι, κρασί και εδέσματα και σας καλεί να ξεφαντώσουμε την τελευταία Κυριακή των Αποκριών, 17 Μαρτίου στις 8 το βράδυ, στην Πλατεία Δημαρχείου στα Άνω Λιόσια. Εσείς χρειάζεται να προσθέσετε μόνο το κέφι και την αποκριάτικη διάθεση.

Την Καθαρά Δευτέρα, εξάλλου, 18 Μαρτίου, ο Δήμος διοργανώνει παραδοσιακά γλέντια στη Χασιά και το Ζεφύρι για να γιορτάσουμε τα Κούλουμα.
  • Στη Χασιά, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ, θα σας περιμένουμε στο Γήπεδο Λιβάδι, Παιδική Χαρά, με λαϊκή παραδοσιακή μουσική και χορό, ενώ άφθονα θα είναι τα σαρακοστιανά εδέσματα.
  • Αντίστοιχα, στο Ζεφύρι, στο Πάρκο Κ. Λιάρος, από τις 8 το πρωί έως τις 4 μετά το μεσημέρι θα σας υποδεχθούμε σε ένα παραδοσιακό γλέντι με μουσική, χορό και σαρακοστιανά εδέσματα.






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή