Ανήλικοι "ξάφριζαν" επιβάτες στον Προαστιακό




Εξαρθρώθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, σπείρα ανηλίκων Ρομά, που διέπραττε ληστείες σε βάρος ανηλίκων και ηλικιωμένων ατόμων, στο σταθμό του Προαστιακού Σιδηρόδρομου «Νερατζιώτισσα», από τα οποία  αποσπούσαν  προσωπικά αντικείμενα και χρηματικά ποσά.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, το απόγευμα της Δευτέρας στο Σταθμό του Προαστιακού Σιδηρόδρομου «Νερατζιώτισσα», δύο  από τα μέλη σπείρας ανηλίκων. Οι δύο  συλληφθέντες ηλικίας 15 και 16  ετών ομολόγησαν τις πράξεις τους και αναγνωρίσθηκαν
από τους παθόντες.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η σπείρα, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, χρησιμοποιώντας τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο με επιβίβαση από τον σταθμό «Άνω Λιόσια» και αποβίβαση στο σταθμό «Νερατζιώτισσα», ακινητοποιούσε με απειλή ανήλικους και ηλικιωμένα άτομα και στη συνέχεια τους αφαιρούσε, δια της βίας, προσωπικά αντικείμενα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.
Όπως εξακριβώθηκε, κατά το διάστημα των τελευταίων δύο μηνών, η σπείρα ανηλίκων είχε διαπράξει έντεκα επιθέσεις.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
πηγή:http://www.enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια