AMEA Η Φωνή ΣΟΥ




Τώρα τα ΑΜΕΑ θα έχουν την δική τους Φωνή …….. στην δική τους εκπομπή “AMEA Η Φωνή ΣΟΥ”


Η εκπομπή θα ασχολείται με θέματα των ΑΜΕΑ , θα προβάλει άτομα , συλλόγους ΑΜΕΑ ,θα αναδεικνύει τα προβλήματα και θα προτείνει λύσεις . Βασικό λόγο σε αυτή την εκπομπή θα έχουν τα ίδια τα ΑΜΕΑ από όλη την Ελλάδα .

Τα άτομα με αναπηρία έχουν τα ίδια δικαιώματα για ισότιμη μεταχείριση χωρίς διακρίσεις όπως οι υπόλοιποι πολίτες, όπως επίσης το δικαίωμα να συμμετάσχουν ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής, συμπεριλαμβανομένου και του δικαιώματος της απρόσκοπτης διακίνησης, φιλοξενίας και ψυχαγωγίας τους.
Η αναπηρία αφορά λειτουργικούς περιορισμούς που δυσχεραίνουν την πλήρη συμμετοχή του ατόμου στην καθημερινή ζωή. Οι λειτουργικοί αυτοί περιορισμοί μπορεί να είναι σωματικοί, διανοητικοί ή
συσχετισμένοι με κάποιο πρόβλημα υγείας.
Τα άτομα με αναπηρία είμαστε εγώ και ‘σεις, τα μέλη της οικογενείας μας, οι φίλοι μας και οι συνάδελφοι μας. Πρόσφατες μελέτες κατέδειξαν ότι το 18% του πληθυσμού της γης έχει κάποια μορφή αναπηρίας σε αριθμό που αγγίζει τα 550 εκατομμύρια άτομα.
Η αναπηρία αφορά λειτουργικούς περιορισμούς στη διεκπεραίωση μιας ενέργειας. Η ανικανότητα αναφέρεται στη σχέση του ατόμου με το περιβάλλον και την κοινωνία, που είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να περιορίζονται οι ευκαιρίες ισότιμης συμμετοχής του στη ζωή.
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τον Μάιο ξεκινά μία νέα τηλεοπτική εκπομπή με θέματα αποκλειστικά για τα ΑΜΕΑ . Η παραγωγή είναι από το Focus Web TV (www.focuswebtv.gr ) σε συνεργασία με το www.newsitamea.gr .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια