Επιχείρηση "σκούπα" στο κτίριο του Κατσιάρα


Με μια μεγάλη και οργανωμένη επιχείρηση και την συνδρομή όλων των διαθέσιμων μέσων, οι υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου Φυλής «σάρωσαν» μέσα και έξω το κτίριο του Κατσιάρα , το οποίο είχε μετατραπεί σε χωματερή, επικίνδυνη για τους περίοικους και τη δημόσια υγεία. Ο χώρος γειτνιάζει με τσιγγάνικο καταυλισμό, οι καταγγελίες ότι οι ίδιοι που ζουν στις παράγκες πετούν τα σκουπίδια είναι πολλές και οι κάτοικοι της περιοχής εκπέμπουν σήμα κινδύνου... 
Η κατάσταση που αντίκρισαν τα συνεργεία του δήμου, όταν έφτασαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο κτίριο ήταν απερίγραπτη. Τόνοι σκουπιδιών, μπάζα και κάθε λογής απόβλητα δημιουργούσαν μια αφόρητη κατάσταση με αποπνικτικές οσμές. Δεν επρόκειτο ασφαλώς για μια εικόνα άγνωστη, καθώς ο συγκεκριμένος χώρος είχε καθαριστεί μόλις λίγους μήνες πριν και σήμερα ήταν ακριβώς στην ίδια κατάσταση.
«Το δυσάρεστο σε αυτή την περιοχή είναι πως όσες φορές και να την καθαρίσεις, πολύ σύντομα την βρίσκεις γεμάτη σκουπίδια. Δυστυχώς, πρόκειται για ένα κομμάτι του δήμου, στο οποίο η οποιαδήποτε παρέμβαση δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε. Χρειάζονται δραστικότερες λύσεις, στις οποίες θα προχωρήσουμε το επόμενο διάστημα με την συνδρομή της Πολεοδομίας, των δικαστικών και αστυνομικών αρχών» τονίζει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Καθημερινότητας Άρης Μπρέμπος, με εντολή του οποίου οργανώθηκε η γιγάντια επιχείρηση.
Δύο JCB, φορτηγά, φορτωτές, αρπάγη και πολυάριθμο προσωπικό του δήμου συμμετείχαν στον καθαρισμό που διήρκεσε μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου και θα συνεχιζόταν όλη την ημέρα της Κυριακής. Στην επιχείρηση συνέδραμε και η αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής, η οποία ύστερα από παρέμβαση της Σταυρούλας Δήμου, διέθεσε ένα μεγάλο φορτωτή και φορτηγό, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα η διαδικασία. Επίσης, έντονη ήταν σε όλη τη διάρκεια του διημέρου και η παρουσία της δημοτικής αστυνομίας.
Επί τόπου, εκτός από τον Άρη Μπρέμπο, ήταν ο πολιτικός προιστάμενος της δημοτικής αστυνομίας Γιώργος Μανωλάς και ο διευθυντής Καθαριότητας Ανδρέας Σπυρόπουλος με τους προισταμένους και όλες τις υπηρεσίες σε πλήρη λειτουργία.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι ακόμα και τσιγγάνοι κάτοικοι που μένουν σε σπίτια της περιοχής έδειχναν την ευχαρίστησή τους για τον καθαρισμό του χώρου, ζητώντας επιπλέον να ξηλωθούν και οι παράγκες ομογενών τους που αποτελούν εστία μόλυνσης.



















 ΕΜΕΙΣ  ΩΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ   ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ   ΚΑΘΕ   ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ   ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ   ΠΡΟΣ   ΩΦΕΛΟΣ   ΤΗΣ   ΠΕΡΙΟΧΗΣ    ΜΑΣ,   ΤΟΥ   ΔΗΜΟΥ   ΜΑΣ,    ΚΑΙ    ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ   ΤΟΥ .

ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ  ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ  ΛΟΙΠΟΝ  ΚΑΘΕ  ΔΡΑΣΗ  ΚΑΙ   ΕΝΕΡΓΕΙΑ  ΤΟΥ    ΝΕΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ  ΑΡΗ  ΜΠΡΕΜΠΟΥ  ΠΟΥ  ΕΧΕΙ   ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΘΕΤΙΚΟ  ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ  ΣΤΗΝ   ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ   ΜΑΣ.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ   ΚΑΛΗ  ΑΡΧΗ  ......ΣΥΝΕΧΙΣΕ   ΕΤΣΙ  ........ΕΧΕΙΣ   ΠΟΛΥ  ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΜΠΡΟΣ  ΣΟΥ  ΚΑΙ   ΜΑΛΙΣΤΑ  ΣΕ    ΠΟΛΛΕΣ   ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ  ΜΑΣ..
  ΟΠΩΣ  ΕΠΙΣΗΣ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΠΟΛΥ  ΔΟΥΛΕΙΑ  ΝΑ   ΓΙΝΕΙ  ΚΑΙ   ΜΕ   ΤΙΣ   ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ    ΠΑΡΑΓΚΕΣ ......

πηγή:http://www.panoramafilis.blogspot.gr/

Κάποιοι τελικά ακούνε και διαβάζουνε σε αυτόν το Δήμο δείτε  ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια