Ιδρυτική συνεδρίαση ΔΗΜΑΡ Δήμου Φυλής

από το Γραφείο Τύπου
Παρουσία πολλών νέων μελών της Δημοκρατικής Αριστεράς, πραγματοποιήθηκε στα Ανω Λιόσια την Παρασκευή 24-05-2013, η ιδρυτική συνεδρίαση της οργάνωσης του κόμματος στον Δήμο. Στην ιδρυτική συνεδρίαση παρευρέθηκαν... και τοποθετήθηκαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου και ο Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής, Γιάννης Καλαφάτης.

Στην συνεδρίαση αναλύθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις καθώς και οι παρεμβάσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς για την υιοθέτηση πολιτικών που θα συμβάλλουν στο δίκαιο καταμερισμό των βαρών ώστε η κοινωνία να μπορέσει να κρατηθεί όρθια στις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο ζήτημα της ανεργίας και στην βραδύτητα που παρατηρείται στον τομέα υλοποίησης προγραμμάτων για την αντιμετώπισή της. Επίσης αντικείμενο προβληματισμού αποτέλεσε η κατάσταση του ΕΟΠΥΥ και ιδιαίτερα οι καθυστερήσεις στην αποπληρωμή των οφειλών του προς τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, όπως είναι «Το Εργαστήρι» στα Άνω Λιόσια. Τέλος ειδική μνεία έγινε και για την διαχείριση των απορριμμάτων όπου ζητήθηκε από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βασίλη Οικονόμου, να εντείνει τις προσπάθειές του και την πίεση που ασκεί τα τελευταία χρόνια ώστε να αποφασιστεί ένα συνολικό, αποτελεσματικό και σύμφωνο με τα επιστημονικά και τεχνολογικά δεδομένα σχέδιο ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής.

Η ιδρυτική συνεδρίαση της οργάνωσης Δήμου Φυλής ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη προσωρινής συντονιστικής επιτροπής η οποία αποτελείται από τους εξής:

Γραμματέας: Κανέλλος Γιώργος

Μέλη: Τσούτσουρας Γιάννης

Δεσίκος Δημοσθένης

Χατζής Αλέξανδρος

Δημητριάδη Ιωάννα

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Βρε καλώς τα παιδιά! Πλακώσανε οι γιαλαντζί αριστεροί στα Λιόσια! Όσο είναι η ΔΗΜΑΡ αριστεροί είμαστε εμείς εφοπλιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή