Γιορτή Αθλητισμού 2013 απο τον ΔΑΣ



O ΔΑΣ Ζεφυρίου διοργανώνει Γιορτή Αθλητισμού την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 κσι ώρα 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και μας καλεί όλους να παρακολουθήσουμε τις αθλητικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

- Παρουσίαση αθλητικών τμημάτων του ΔΑΣ : Μπάσκετ, Βόλεϊ, Ποδόσφαιρο, Ρυθμική, Ελληνορωμαϊκή Πάλη, Πινγκ-Πονγκ
- Πρόγραμμα Ελληνορωμαϊκής Πάλης
- Ομιλία Προέδρου
- Βραβεύσεις αθλητών
- Ακροβατική ρυθμική και χορός απο αγόρια και κορίτσια του τμήματος

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο και την σχετική απάντηση της κας Λιάκου-Γκαγκόση και την διαβεβαίωσή της οτι κανένα γυμναστήριο δεν εμπεριέχει κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Η απάντηση της δόθηκε μεσω facebook με αφορμή τις ελλείψεις και τις κακοτεχνίες που διαπιστώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Λυκείου Ζεφυρίου. Δείτε την σχετική απάντηση εδώ.

Εμείς έχουμε αφήσει σε εκρεμμότητα ένα αφιέρωμα με φωτογραφίες στις ελλείψεις και στην επικινδυνότητα του συγκεκριμένου γυμναστηρίου και όχι μόνο. Υπομονή.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Τι του λείπει του ψωριάρη? φούντα με μαργαριτάρι! θυμήθηκαν μετά από τρία χρόνια να κάνουν αθλητικές εκδηλώσεις στον ΔΑΣ! Τον ΔΑΣ που διέλυσαν!Ας πληρώσουν κανένα ενοίκιο από αυτά που 2,5 χρόνια χρωστάνε στο Δημοτικό Γυμναστήριο του Ζεφυρίου, και ας πάνε να μαζέψουν τα συντρίμια από το 5χ5 που καινούριο το παρέλαβαν και αδιαφόρησαν για τη συντήρησή του με αποτέλεσμα να λεηλατηθεί και να καταστραφεί, και μετά να μας μιλάνε για καμμένη γήκαι ασφαλή γυμναστήρια!Ελεος πιά! Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή