ΚΑΙ….Η ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ !



Να λοιπόν τώρα μετά την απαράδεχτη κατάσταση που παρουσιάζουν τα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Φυλής , έρχεται ο κορεσμός και στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, επιβεβαιώνοντας τις ανησυχίες μας πολύ γρήγορα για την πληθυσμιακή κρίση που επισημάναμε εγκαίρως και αφορούσε τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Πόλης μας!
Παρά τις επισημάνσεις <<παραλιακής>> τοπικής εφημερίδας που μας βεβαιώνει ότι όλα βαίνουν καλώς στην Παιδεία του Δήμου μας έρχεται η επιστολή φορέων από την πολεοδομική ενότητα της Ζωφριάς προς στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργύρη Αργυρίου και ζητούν, επιτακτικά, να γίνουν
δεκτοί οι μαθητές στο 4ο Γυμνάσιο, για λόγους απόστασης και οδικής ασφάλειας και όχι στο 1ο Γυμνάσιο, το οποίο απέχει σημαντικά από τη συνοικία της Ζωφριάς.
Εξ αιτίας της πρόθεση να μην επιτραπεί η εγγραφή ορισμένου αριθμού μαθητών στην Α΄Τάξη του 4ου Γυμνασίου, αλλά αυτοί να μετακινηθούν σε άλλο Γυμνάσιο και περιοχή εξαιτίας της μη συμπλήρωσης τμήματος με 27 μαθητές.
Με την επιστολή αυτή γίνετε ορατός πλέον ο επερχόμενος εφιάλτης και στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση , ο εφιάλτης της πληθυσμιακής κρίσης αναδεικνύοντας την απαράδεκτη και εγκληματική πολιτική του Δήμου σε ότι αφορά την σχολική στέγη.
Ως απερχόμενο μέλος της ΔΕΠ και Πρόεδρος του 3ου Λυκείου Άνω Λιοσίων προσυπογράφω και εγώ την επιστολή των φορέων της Ζωφριάς και τάσσομαι στο πλευρό τους για το δίκαιο αίτημά τους.

Με εκτίμηση

ΝΙΚΟΣ ΠΟΛ. ΛΙΟΣΗΣ

πηγή:https://www.facebook.com

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Άραγε σε πιστεύει κανείς; Αλήθεια στις εκλογές της ένωσης γονεων πόσους ψήφους πήρες;;; Μήπως πρέπει να προσεχεις και να μην λες πράγματα χωρις στοιχεία; σημφωνεί κανεις άλλος γονιός μαζί σου; Μάλλον όχι. Ποια είναι τα προβλήματα των σχολείων; Ναι το στεγαστικό είναι προβλημα αλλά όσον αφορά την λειτουργία των άλλων σχολείων είναι άριστη. Καταγγέλεις αλλά προτάσεις σοβαρές δεν εχεις. Τέτοια αντιπολίτευση είναι για γέλια. αντε πια τώρα σας πήρε ο πόνος όλους σας πριν τις εκλογες

    Δέσποινα Π. "μητέρα μαθητή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή