ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ



Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει για την ενημέρωση των υφιστάμενων αλλά και των υποψήφιων επιχειρηματιών, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013 και ώρα 19.00, στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής (Ηρώων Πολυτεχνείου 78, 1ος Όροφος) με θέμα:

«ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ»
Νέος Επενδυτικός Νόμος και Επιχειρηματική Επανεκκίνηση

Ο Αναπτυξιακός Νόμος απευθύνεται σε Τουριστικές ΕπιχειρήσειςΜεταποιητικές Επιχειρήσεις Μονάδες LogisticsΑνανεώσιμες πηγές ενέργειας (πλην φωτοβολταϊκων και ηλιοθερμικών πάρκων) – Θερμοκήπια. Το ύψος της επιχορήγησης
ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος, το είδος της επιχείρησης και την περιοχή εγκατάστασης της επένδυσης.

Το Πρόγραμμα Επιχειρηματική Επανεκκίνηση παρέχει δάνεια κεφαλαίου κινήσεως προς όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Σύμφωνα με τους όρους της επένδυσης οι τράπεζες που συμμετέχουν θα καλύψουν ισόποσα με το νέο Ταμείο το 50% των δανείων που θα χορηγηθούν, με ευνοϊκό επιτόκιο.


Η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κα Σταυρούλα Δήμου δήλωσε ότι τα προγράμματα αυτά αποτελούν μια ανάσα για τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων αλλά και μια ευκαιρία χρηματοδότησης για τους υποψήφιους επιχειρηματίες της περιοχής προκειμένου να υλοποιήσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια και ότι η ίδια είναι αποφασισμένη να συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια