Δαγρές: «Αυξημένα κρούσματα καρκίνου, στα Δίδυμα»…

Μερικά από τα άρθρα του VillaDidimo που αναφέρει το παραπάνω άρθρο είναι:
και άλλα στα οποία αυτά παραπέμπουν.
Αλλά θα επανέλθω, τα ζητήματα που τίθενται είναι ιδιαίτερα σοβαρά, ιδιαίτερα για τον σημερινό “Δήμαρχο και Γιατρό” Δ. ΚαΜίζη, ο οποίος μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν διευθυντής του Κ.Υ. Κρανιδίου και, επί πλέον, ως Δήμαρχος για μια δεκαετία, είχε εύκολη πρόσβαση και στα πιστοποιητικά θανάτου του ληξιαρχείου του Δήμου, είτε Κρανιδίου είτε Ερμιονίδας.
Με απλά λόγια γνώριζε ή μπορούσε εύκολα να γνωρίζει, την κατάληξη όσων
καρκινοπαθών από τα Δίδυμα επισκέπτονταν το Κέντρο Υγείας.
Δεν είδε τίποτα;
Αλλά ερωτήματα γεννώνται και για τον σημερινό διευθυντή του Κ.Υ.
Πέρα από τα παραπάνω, πως γίνεται οι αγροτικοί γιατροί να επισημαίνουν (και να ενημερώνουν τους Διδυμιώτες, εδώ και 10 χρόνια) ότι στις αναλύσεις αίματος έχει παρατηρηθεί  κάποια αναστροφή ή αντιστροφή, δεν ήξεραν καλά να μου πουν, και το Κ.Υ. Κρανιδίου να σιωπά;
Πριν αρχίσω να γράψω τα όσα πρέπει, ας περιμένουμε τις απαντήσεις.
Οχι για πολύ βέβαια!
Οσο για τους αλήτες της πολιτικής που ανέφερα σε προηγούμενο σχόλιο, αυτούς που επιμένουν ΟΛΑ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ, που ενοχλήθηκαν, απαντώ ότι ήμουν απαράδεκτα ευγενής μαζί τους.
Με όσα θα ακολουθήσουν, θα ψάχνουν για διιαστημόπλοιο.
Σημείωση: Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Παύλος (Ακης) Δαγρές, είναι Καρακασιώτης, εργάζεται ως Γιατρός στο Ναύπλιον, και κάνει κάποιες εφημερίεςς στο Κ.Υ. Κρανιδίου. Πέρα από αυτά έχει έντονη αγωνιστική παρουσία και δράση σε σειρά κοινωνικών θεμάτων. Πρόσφατα οι συντοπίτες τον γνώρισαν στο θέμα της εγκατάστασης των φωτοβολταϊκών στο Πλάτωμα.
πηγή:http://villadidimo.brodimas.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια