Μήνυμα του Δημάρχου Φυλής Δημ. Σ. Μπουραΐμη για την ανακοίνωση των βάσεων



Μήνυμα  
του Δημάρχου Φυλής Δημ. Σ. Μπουραΐμη
για την ανακοίνωση των βάσεων σε ΑΕΙ – ΤΕΙ

Αγαπητά μου παιδιά
Τα αποτελέσματα των φετινών πανελληνίων εξετάσεων απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι ο Δήμος Φυλής είναι στην κορυφή και ότι το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό, καθώς δόθηκε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως σαν τόπος έχουμε το ισχυρό πλεονέκτημα να διαθέτουμε άριστης ποιότητας έμψυχο δυναμικό νέας γενιάς, που θα αποτελέσει τον πυρήνα της συλλογικής προσπάθειας που χρειάζεται η περιοχή μας για ν’ απαλλαγούμε από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.
Σαν πατέρας και Δήμαρχος της μεγάλης μας πόλης, είμαι
βαθιά συγκινημένος και συνάμα χαρούμενος, γιατί βλέπω πως η νεολαία μας  προοδεύει σε όλους τους τομείς και ταυτόχρονα δεν ξεχνά τα πατρογονικά της χώματα, καθώς όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε να αναπτύξουμε μεταξύ μας κώδικες και να ενωθούμε κάτω από κοινούς στόχους, διδάσκοντας στα παιδιά μας την αξία της ομαδικότητας, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της συλλογικής προοπτικής, της επιτυχίας και της προοπτικής, μέσα από δράσεις που προάγουν όχι τον άνθρωπο σαν μονάδα, αλλά την ανθρωπιά και τη δραστήρια ομαδικότητα.
Εσείς, παιδιά μου, η νέα γενιά επιστημόνων, είμαι βέβαιος ότι θα δουλέψετε με όλες τις δυνάμεις σας για το καλό του τόπου μας, δίνοντας ψυχή στις ελπίδες και τις προσδοκίες μας. Εμείς σαν δημοτική αρχή οφείλουμε να σταθούμε πλάι σας και να σας στηρίξουμε ενεργά, συνεχίζοντας να επενδύουμε με πίστη στο μόνο κεφάλαιο του τόπου μας με σταθερή και εγγυημένη αξία, στην Παιδεία.
Ως δήμος δείξαμε ότι δεν έχουμε κοντή μνήμη και δε βολευόμαστε, έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε υψηλούς στόχους και δικά μας όνειρα, για παρόν και το μέλλον του τόπου μας.
Θερμά συγχαρητήρια, λοιπόν, σε σας, τους γονείς και τους δασκάλους σας. Μας κάνατε περήφανους.  Ο φωτεινός δρόμος είναι μπροστά σας.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια