Εβαλαν ψηλά τον πήχη στην ΑΕΚ

Εβαλαν ψηλά τον πήχη στην ΑΕΚ


Του ΓΙΑΝΝΗ-ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Με την «επιβλητικότητα» που το ίδιο   το κλειστό της πάλης στα Ανω Λιόσια προσδίδει, αλλά χωρίς κόσμο στις εξέδρες, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ο κοινός αγιασμός των τμημάτων χάντμπολ Ανδρών και βόλεϊ Γυναικών της ΑΕΚ.

Αμφότερα τα τμήματα της Ενωσης έχουν βάλει ψηλά τον πήχη εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που για τους νταμπλούχους Ελλάδας του χάντμπολ ξεκινά το προσεχές Σάββατο με τον
αγώνα?ορόσημο για το μέλλον τους στο Τσάμπιονς Λιγκ στην Πρεσόφ της Σλοβακίας κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ.
Παρόντες, εκτός από τους αθλητές και τους προπονητές των δύο τμημάτων, ήταν οι Δημήτρης Λαζόπουλος, Ελπίδα Στεβή, Κώστας Σταματιάδης, Κώστας Παπαδημητρίου και Φένια Παπαγεωργίου.
Μάλιστα οι διοικούντες των δύο τμημάτων, Δημήτρης Λαζόπουλος και Φένια Παπαγεωργίου, στις σύντομες ομιλίες τους προς τους αθλητές και τις αθλήτριες έδωσαν ευχές για τη νέα χρονιά, υπενθυμίζοντας ότι και οι δύο ομάδες θέλουν να κατακτήσουν το νταμπλ.
Οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη αναχωρούν σήμερα για τη Σλοβακία με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να νικήσουν την ομάδα του Μινσκ, αλλά και τη νικήτρια του ζευγαριού της Πρεσόφ με την Μπεσίκτας, καθώς μόνο μία από τις τέσσερις ομάδες θα συνεχίσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Σε περίπτωση ήττας, η ΑΕΚ θα συνεχίσει στο EHF Cup.
Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, δοκιμάζεται στη Μίκρα ο αριστερόχειρας Βόσνιος περιφερειακός Ζλάτκο Μαγκάλ κι από τις εντυπώσεις που θα αφήσει στον Στέλιο Υετίων θα φανεί το εάν θα αποκτηθεί ή όχι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια