Συμμορία τσιγγάνων ληστεύει ηλικιωμένους στον Προφήτη Ηλία


Φόβος και τρόμος έχει γίνει για τους κατοίκους του Προφήτη Ηλία συμμορία νεαρών τσιγγάνων και ιδίως για τις γυναίκες και τους ηλικιωμένους. Η συμμορία αιφνιδιάζει τα θύματα, αποσπώντας την προσοχή τους με ερωτήσεις για την ώρα ή για κάποια διεύθυνση και τους επιτίθεται αρπάζοντας κοσμήματα, πορτοφόλια ή χρήματα. Παρόλο που τα περιστατικά επιθέσεων είναι αρκετά, η Αστυνομία δεν έχει βρει τους ενόχους, οι οποίοι, πιθανότατα εξορμούν από την παραγκούπολη που έχει δημιουργηθεί στο Λόφο των 40 Μαρτύρων, επί του δρόμου που συνδέει το Μενίδι με τα Άνω Λιόσια. 
Εξάλλου, τσιγγάνοι του συγκεκριμένου οικισμού ευθύνονται για τις λεηλασίες των προσκοπικών εγκαταστάσεων του Λόφου, για την αρπαγή των σχαρών από τα φρεάτια και για την καύση των καλωδίων που δηλητηριάζει, καθημερινά, τα πνευμόνια των κατοίκων του οικισμού του Προφήτη Ηλία. 
Η παραγκούπολη των τσιγγάνων δημιουργήθηκε, επί δημαρχείας Φωτιάδη, με καταπατήσεις στο δασικό χώρο του Λόφου των 40 Μαρτύρων και πλέον αποτελεί άντρο και ορμητήριο συμμοριών, ενώ ο Δήμος Αχαρνών, παρά τις καταγγελίες των κατοίκων και του Τοπικού Τύπου, παραμένει απλός θεατής και αρκείται σε επικοινωνιακού τύπου, μηνύσεις κατ’ αγνώστων, για την έξαρση της παραβατικότητας… 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια