Προσωρινά αποτελέσματα του Σχεδίου Δράσης από Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ


Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ
Ανακοινώνει
Τα προσωρινά αποτελέσματα της διαδικασίας επιλογής των άμεσα ωφελούμενων, σε συνέχεια των σχετικών Προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΝΟΣΤΟΣ_ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» του προγράμματος δημιουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας», Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» που εντάσσεται στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007‐2013.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ:
Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ ανακοινώνει ότι, εν δυνάμει του από 26/8/2013 πρακτικού επιλογής της Επιστημονικής Επιτροπής, το οποίο εγκρίθηκε κατά τη συνεδρία του Δ.Σ. της ΕΚΠΟΣΠΟ ΝΟΣΤΟΣ με ημερομηνία 29/8/2013, αναρτήθηκαν σήμερα 30/8/2013 τα προσωρινά αποτελέσματα επιλογής των άμεσα ωφελούμενων που θα ενταχθούν στις δομές άμεσης καταπολέμησης της φτώχειας στο πλαίσιο του ως άνω Σχεδίου Δράσης. Οι σχετικοί πίνακες περιλαμβάνουν την κατάταξη ανά δομή (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Δομή Παροχής Συσσιτίου, Δημοτικός Λαχανόκηπος) και θα οριστικοποιηθούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ενστάσεων. Οι πίνακες αυτοί, καθώς και κατάλογος με τους/τις απορριφθέντες/είσες και το λόγο απόρριψης, όπως επίσης πίνακας επιλαχόντων («Πίνακας επιλαχόντων με σειρά κατάταξης» και «Πίνακας επιλαχόντων κατά ΑΜΚΑ») για κάθε δομή βρίσκονται στην ιστοσελίδα του φορέα (www.nostos.org.gr). Διευκρινίζεται ότι οι επιλαχόντες/ούσες θα καλύψουν όποιες κενές θέσεις δημιουργηθούν με βάση την προτίμηση που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.
Οι υποψήφιοι/ες που κατέθεσαν σχετική αίτηση μπορούν να αναζητήσουν τα αποτελέσματα που τους/τις αφορούν με βάση τον προσωπικό ΑΜΚΑ για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων.
Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους/στις ενδιαφερόμενους/ες η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους στο διαδίκτυο. Η ένσταση κατατίθεται στο Γραφείο Διαμεσολάβησης, Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 160 & Κλεισούρας, Άγιοι Ανάργυροι (Δ. Άγιοι Ανάργυρων‐Καματερού) καθώς και Νικ. Καμπόλη 31, Άνω Λιόσια (Δ. Φυλής) από Δευτέρα 2/9/2013 έως Τετάρτη 4/9/2013, ώρες 10:00 – 14:00.
Με την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων οι ωφελούμενοι/ες θα ενημερωθούν από τις υπηρεσίες του προγράμματος για τα επόμενα βήματα.
Η ανακοίνωση για τη νέα σειρά κατάθεσης αιτήσεων θα δημοσιευθεί στους προσεχείς μήνες.



Δημοτικός Λαχανόκηπος
Προσωρινά αποτελέσματα άμεσα ωφελουμένων
Δομή Παροχής Συσσιτίου
Προσωρινά αποτελέσματα άμεσα ωφελουμένων
Κοινωνικό Παντοπωλείο
Προσωρινά αποτελέσματα άμεσα ωφελουμένων
Κοινωνικό Φαρμακείο
Προσωρινά αποτελέσματα άμεσα ωφελουμένων
Πίνακας επιλαχόντων κατά ΑΜΚΑ
Προσωρινά αποτελέσματα ά
Πίνακας επιλαχόντων με σειρά κατάταξης
Προσωρινά αποτελέσματα άμεσα ωφελουμένων
Απορριφθέντες-είσες
Προσωρινά αποτελέσματα άμεσα ωφελουμένων

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Επιτέλους να ενεργοποιηθεί και ο Δήμος Φυλής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή