Δελτίο Τύπου Επίσκεψη Επιτροπής Αναφορών ΕΕ



ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
19/9/13
Μετά από πιέσεις που ασκήθηκαν, από τον Ευρωβουλευτή του Σύριζα Νίκου Χουντή, Σύριζα Φυλής και την Επιτροπή Αγώνα για το οριστικό κλείσιμο της χωματερής Άνω Λιοσίων-Φυλής, το κλιμάκιο των Ευρωβουλευτών επισκέφτηκαν και τη χωματερή Άνω Λιοσίων-Φυλής για να εκτιμήσουν από κοντά τα προβλήματα που προκαλεί στο λαό των Άνω Λιοσίων και της γύρω περιοχής.
Στην είσοδο της χωματερής τους περίμεναν  με πανό  στα Αγγλικά και μαύρες σημαίες αρκετοί κάτοικοι της περιοχής διαδηλώνοντας την απαίτησή τους για το οριστικό κλείσιμο της χωματερής και την άρνησή τους στο
σχεδιασμό για την εγκατάσταση δύο εργοστασίων βιομάζας-καύσης.
Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο βουλευτής Γιώργος Πάντζας, Πάνος Σκουρολιάκος, ο πρώην Δήμαρχος Άνω Λιοσίων Σταμάτης Γιώργας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής Κώστας Βάβουλας, η Ασημακοπούλου Γεωργία μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος του Σύριζα και το μέλος της Επιτροπής Αγώνα για το κλείσιμο της χωματερής Άνω Λιοσίων-Φυλής Χαρίλαος Μαρμάρου.
Τους Ευρωβουλευτές μέσα στο χώρο της χωματερής ενημέρωσε επιτροπή από τους παρευρισκόμενους.
Οι εντυπώσεις των Ευρωβουλευτών ήταν άμεσες και μίλησαν για ΦΡΙΚΤΗ κατάσταση την οποία θα συζητήσουν σύντομα στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Ε.Ε., ζήτησαν την συμπλήρωση και με άλλα στοιχεία του φακέλου που τους είχε κατατεθεί.
Απόντες, όπως πάντα, από αυτές τις ενέργειες ήταν ο Δήμαρχος, ο Περιφερειάρχης και άλλοι πολλοί που συνήθως (κόπτονται) για το θέμα της χωματερής.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας που θα είναι νικηφόρος.


                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΛΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΡΑΙΟΣ ΕΛΕΓΕ:

    «ΌΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΒΙΑΖΗ, ΑΘΕΤΗ, ΚΑΤΑΦΡΟΝΗ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΝΑ ΚΑΜΗ Ο ΛΑΟΣ Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ, ΝΑ ΑΡΠΑΖΗ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΙΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ»

    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΤΑ ΟΠΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή