∆ίχως τέλος η αγωνία των εργαζόµενων του ∆ήµου Φυλής


Η λύτρωση των εργαζόµενων του ∆ήµου Φυλής που παραµένουν απλήρωτοι αργεί να έρθει, αφού σκοντάφτει στον ¨σκόπελο¨ του Ε∆ΣΝΑ και ακριβέστερα στη συνεδρίαση του ∆ιοικητικού
Συµβουλίου, το καθ’ ύλην αρµόδιο όργανο για την έγκριση των αντισταθµιστικών για τη λειτουργία τουΧΥΤΑ. 
Αντισταθµιστικά τα οποία αναµένεται δώσουν «ανάσα» στα
ταµεία του ∆ήµου Φυλής για ναπροχωρήσει στις πληρωµές των εργαζοµένων.
Ωστόσο, η ηµεροµηνία σύγκλισης του ∆ιοικητικού Συµβουλίου που απαριθµεί 60 µέλη παραµένει άγνωστη µέχρι στιγµής, γεγονός που εντείνει την αγωνία των εργαζοµένων που σε διάστηµα µόλις ενός µηνός περνούν την ίδια δοκιµασία.
Πάντως πέραν του καθορισµού της συνεδρίασης, το µεγαλύτερο ζήτηµα αφορά την συγκέντρωση της απαραίτητης απαρτίας για να µπορέσει να συνεδριάσει το σώµα και να καταλήξει σε κάποια
συγκεκριµένη πρόταση, αφού έχουν κατατεθεί οι αντίστοιχες προτάσεις από τους δηµάρχους.
Από την πλευρά τους οι εργαζόµενοι, ζητούν δυναµικές παρεµβάσεις από το ∆ήµο Φυλής, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και παράλληλα να επιτευχθεί οριστική λύση στο ζήτηµα που ταλανίζει το ∆ήµο και τους ίδιους.
Π. Μ.
πηγή:http://www.thriassio.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΑΡΑΓΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΟΥΦΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΝΕΚΡΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΥΦΤΟΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΑΟΥΖΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή