ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Φυλής (Άνω Λιόσια-Ζεφύρι-Φυλή) θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός να μην συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα των συναντήσεων που έχει η Επιτροπή Αναφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με επιτροπή Αγώνα του δήμου Φυλής και κατοίκων που διαμαρτύρονται για την χωματερή των Άνω Λιοσίων. Μιας χωματερής που σε μέγεθος είναι η μεγαλύτερη του πλανήτη μας, μιας χωματερής που έχει αλλοιώσει το ανάγλυφο της περιοχής μας, μιας χωματερής που μολύνει και σκοτώνει τους κατοίκους της.
Για τους λόγους αυτούς,
ο ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Φυλής ζητά:

1.    Η ανωτέρω επιτροπή να δεχτεί αντιπροσωπεία μας καθώς και αντιπροσωπεία κατοίκων του δήμου μας την Τετάρτη 18-9-2013 και ώρα 9:00-10:00 π.μ κατά την συνάντηση που έχει με κατοίκους και φορείς άλλων περιοχών που έχουν στείλει αιτήματα διαμαρτυρίας για τις χωματερές τους.
2.    Η αποστολή των ευρωβουλευτών να επισκεφτεί οπωσδήποτε την χωματερή μας πριν την μετάβασή τους προς την Τρίπολη την Τετάρτη 18-9-2013 και μετά την επίσκεψή τους στο Γραμματικό. Εναλλακτικά να μας προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος επίσκεψής τους στην χωματερή Άνω Λιοσίων κατά την επιστροφή τους από την Μεγαλόπολη.
Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΛΗΣ

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ




ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια