ΞΕΝΙΟΣ 94,3 FM (PART II) - Εργαζόμενοι & Δικαιοσύνη VS Δήμαρχο Φυλής Μπουραίμη Δημήτριο .



Ετοιμο και το δεύτερο μέρος της ιστορικής πλέον Δημαρχειακής σειράς,που όλοι αγαπήσαμε!!!Που ξέρετε...μπορεί να υπάρξει και τρίτο!!!
Βλέπετε ο Δήμαρχος Φυλής Μπουραίμης και οι εκλεκτοί του αυλικοί, έχουν φροντίσει κατά καιρούς να μας αφήσουν πολύτιμο οπτικοακουστικό υλικό, μόνο που....κανείς τους τότε δεν περίμενε ότι, αυτό το "υλικό" θα γυρνούσε κάποια στιγμή θα τους γυρνούσε μπούμερανγκ,και θα γινόταν ένα ακόμη όπλο στα χέρια των εργαζομένων, οι οποίοι μαζί με την Δικαιοσύνη θα βρούν την άκρη και μάλιστα πολύ σύντομα.
Η αρχή έγινε...το τέλος έρχεται γιά όλους!!!!

Το κακό γιά αυτούς,δεν είναι μόνο αυτό....η ιστορία συνεχίζεται,με τις ίδιες και μεγαλύτερες αυθαιρεσίες απο μέρους τους και με περίσσια απαξίωση και ειρωνία προς τα πρόσωπα των εργαζομένων του Ξένιου.
Οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν και κάθε μέρα που περνάει, θα ανοίγουν όλο και περισσότερο....γιά όλα εκείνα που ακόμη δεν πλήρωσαν...γιά όλα εκείνα που ακόμη δεν μετάνοιωσαν...γιά τις "συγνώμες"που δεν είχαν το θάρρος να ομολογήσουν....γιά την πολύχρονη εργασιακή ομηρία τόσων ψυχών και τέλος,γιά την προκλητική απαξίωση στην πρόσφατη δικαστική απόφαση ασφαλιστικών μέτρων,και την μη εφαρμογή της...σχεδόν 60 ημέρες μετά την ανακοίνωση της!!!

Το δικό μας μαρτύριο έχει ξεκινήσει εδω και πολλά χρόνια,και φταίνε αυτοί γιά αυτό...το δικό τους μόλις άρχισε,και δεν φταίμε εμείς.
Ας φροντίσουν λοιπόν να συμμαζέψουν κάπως τα πράγματα όσο ακόμα υπάρχει λίγος χρόνος...
Εμείς τους ξανά-προειδοποιούμε...και όσες φορές το κάναμε στο παρελθόν δικαιωθήκαμε πανηγυρικά σε όλα!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια