Σάββας Σάββας: «Νομική διερεύνηση του παραχωρητηρίου του γηπέδου του ΑΟ Ζωφριάς» – «Να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν»

Το σοβαρό γηπεδικό πρόβλημα που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει ο ΑΟ Ζωφριάς ήταν -όπως άλλωστε αναμενόταν- το κυρίαρχο θέμα στην τελετή του αγιασμού που έλαβε χώρα την Τετάρτη, στο στάδιο όπου το ιστορικό σωματείο ουσιαστικά… φιλοξενείται εδώ και κάποια χρόνια. 

Ως γνωστών, τα δικαιώματα του γηπέδου ανήκουν στο Δήμο Καματερού – Αγίων Αναργύρων και
φυσικά καμία κίνηση για να αλλάξει κάτι δεν έχει γίνει ούτε από τη διοίκηση Μπουραΐμη, με τον Δήμαρχο να αρκείται στην πάγια τακτική της αποποίησης ευθυνών, δίνοντας παράλληλα υποσχέσεις πως… κάποτε κάτι μπορεί να αλλάξει.

Ο Σάββας Σάββας  με τον πρόεδρο του Α.Ο. Ζωφριάς Παντελή Βάμβουκα
Την ίδια ώρα, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» κ. Σάββας Σάββας, ακούγοντας τα δικαιολογημένα παράπονα του προέδρου του συλλόγου Παντελή Βάμβουκα (ο οποίος αποκάλυψε τη μεροληπτική συμπεριφορά που ασκείται εις βάρος του σωματείου), πρότεινε να διεξαχθεί άμεσα νομική διερεύνηση του παραχωρητηρίου και παράλληλα να γίνει προσφυγή στον αθλητικό δικαστή, προκειμένου να διεκδικήσουμε αυτό που θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο, αφού θυμίζουμε πως το στάδιο βρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου Φυλής!


Η ομιλία του Σάββα Σάββα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια