Με ποια άδεια λειτουργεί ο ΧΥΤΑ Φυλής ;;;;;;; Θα μας απαντήσει ο κύριος Σγουρός;;;;;;;;



  
Γράφει ο Παραπονιάρης
Τις τελευταίες μέρες ο Περιφερειάρχης και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ  κύριος Γιάννης Σγουρός  έχει εκδώσει τα παρακάτω  συνεχόμενα  Δελτία Τύπου ΕΔΩΕΔΩ ,ΕΔΩ ,ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ  θα μπορέσει κάποιος αρμόδιος να τον ενημερώσει για τις απαντήσεις που έχουν δώσει ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης και ΠΡΟ ΠΟ ΕΔΩ και ο Υπουργός ΥΠΕΚΑ ΕΔΩ.

           Ο πάντα ενήμερος κύριος Σγουρός θα μπορέσει να μας εξηγήσει με ποια άδεια λειτουργεί εδώ και μια εβδομάδα η
χωματερή Φυλής. Γιατί με βάση την άδεια που υπάρχει στη Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής (παλιά Νομαρχία Δυτικής Αττικής) έχει λήξει από τις 29/9/13.
      Θα μπορέσει άραγε κάποιος αρμόδιος ή θεσμός να τον ενημερώσει και επίσημα για να μην μας λέει πως  ήταν "χωρίς επίσημη ενημέρωση".
Ας μη ξεχνάμε όμως και  το ρητό "Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει" !!! αλλά ούτε και το "πίσω έχει την αχλάδα την ουρά"!!!!!
Παρακάτω παρουσιάζουμε την άδεια της χωματερής όπως την έδωσε στις 4/10/13 η Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής :








Θα βρείτε ΕΔΩτην άδεια όπως την είχαμε ξαναπαρουσιάσει και το Φεβρουάριο 2013.
Κάποια στιγμή μήπως πρέπει να εφαρμόζουν αυτά που ψηφίζουν στο Δ.Σ. Φυλής,  ομόφωνα ή κατά πλειοψηφία,  οι δημοτικές παρατάξεις και οι δημοτικοί σύμβουλοι :  ΕΔΩ και ΕΔΩ .
Περιμένουμε να δούμε !!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Δείτε στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ εγκύκλιος 16 Α.Π.: οικ. 4095.82/ 10 -11-2011 "Διευκρινίσεις σχετικά με κατάργηση αδειών διαχείρισης αποβλήτων σύμφωνα με το άρθρο 12 του ν. 4014/2011.

    Με τη δημοσίευση του ν. 4014/201, παύουν να ισχύουν η υποπαρ.β της παρ.2, η παρ.4 και η παρ.5 του άρθρου 8 της ΚΥΑ 50910/2003, δηλαδή καταργούνται οι «άδειες διαχείρισης στερεών αποβλήτων» που προβλέπονται στο άρθρο 8 της ΚΥΑ 50910/2727/2003.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρθρο 12
    Κατάργηση αδειών
    1. Με τη δημοσίευση του παρόντος νόμου, όλες οι άδειες και εγκρίσεις για τη διαχείριση των στερεών απο-
    βλήτων που προβλέπονται στην υφιστάμενη νομοθεσία,η έγκριση επέμβασης κατά την έννοια του έκτου κεφαλαίου του ν. 998/1979 (Α΄ 279), καθώς και η άδεια διάθεσης λυμάτων ή βιομηχανικών αποβλήτων που προβλέπεται στο άρθρο 14 της κ.υ.α. Ειβ. 221/65 (Β΄ 138), όπως έχει τροποποιηθεί με το άρθρο 3 της κ.υ.α. Γ1/17831/71(Β΄ 986), για έργα και δραστηριότητες κατηγορίας Α και Β καταργούνται αντικαθιστάμενες από την ΑΕΠΟ ή τις ΠΠΔ αντίστοιχα.
    O φορέας υφιστάμενης δραστηριότητας που περιλαμβάνει διαχείριση επικίνδυνων αποβλήτων υποχρεούται
    να διαθέτει σε ισχύ ασφαλιστήριο συμβόλαιο ή εγγυητική επιστολή για τις αντίστοιχες εργασίες διαχείρισης επικίνδυνων αποβλήτων, σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις, το οποίο υποχρεούται να προσκομίζει στην αρμόδια υπηρεσία, κατά την ανανέωση ή τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων της δραστηριότητας. Για τον φορέα νέου έργου ή δραστηριότητας που περιλαμβάνει διαχείριση επικίνδυνων αποβλήτων, η έκδοση του ασφαλιστηρίου (ή της εγγυητικής επιστολής) αποτελεί προϋπόθεση
    για την έναρξη της λειτουργίας.
    2. Με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και των συναρμόδιων Υπουργών εξειδικεύονται περαιτέρω οι διαδικασίες για την εφαρμογή της παραγράφου 1 και καθορίζονται οι αναγκαίες λεπτομέρειες προκειμένου να ενσωματωθούν στην ΑΕΠΟ οι διοικητικές πράξεις ή οι πράξεις, για την έκδοση των οποίων απαιτούνται η προσκόμιση ή εξέταση των ίδιων δικαιολογητικών με αυτά της διαδικασίας έκδοσης της ΑΕΠΟ.
    http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=Y1xOrJ90MSE%3D&tabid=506&language=el-GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρία Γεωργία Ασημακοπούλου του Συ.Ριζ.Α., μόνιμη εργαζόμενη τοπογράφε μηχανικέ του Ε.Δ.Σ.Ν.Α., νύν αποσπασμένη στο πολιτικό γραφείο της βουλευτού του Συ.Ριζ.Α. κας Χαράς Καφαντάρη, υπεύθυνη του τομέα για θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης του Συ.Ριζ.Α., μέλος της συνδικαλιστικής παράταξης των εργαζομένων στην παράγκα του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. "Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση" που έκανες το 1ο σχόλιο "5 Οκτωβρίου 2013 - 7:45 π.μ." στην παρούσα ανάρτηση, πρωί-πρωί, ορμώμενη από τον διακαή πόθο τού μη κλεισίματος της καρκινοχωματερής Άνω Λιοσίων-Φυλής, άν και κατοικείς δίπλα από την χωματερή δηλ. στην Πετρούπολη και δυστυχώς υποθάλπεις, ώς δούρειος ίππος με την βοήθεια των διασυνδέσεών σου, τον αγώνα και το μέλλον των παιδιών μας και των παιδιών σου για το κλείσιμο της καρκινοχωματερής Άνω Λιοσίων-Φυλής, σου τονίζω ότι:

    ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ,

    ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,

    Η ΚΑΡΚΙΝΟΧΑΒΟΥΖΑ-ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ

    ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ

    ΑΥΤΗΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 53 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΞΗΜΕΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ

    ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ ΔΗΛ. ΑΠΟ ΤΟ 1960.

    Γι΄ αυτό, επειδή πλέον σε έχουν καταλάβει οι πάντες για τους ρόλους που παίζεις, βάλε μυαλό και άλλαξε πορεία γιατί πλέον δεν σ α ς "παίρνει"...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή