ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ, ΕΚΤΟΣ Η ΡΕΒΑΝΣ

Κληρώθηκε με την σουηδική Λίγκι η ΑΕΚ

Κληρώθηκε με την σουηδική Λίγκι η ΑΕΚ

Τελευταίο βγήκε το «μπαλάκι» της ΑΕΚ στη σημερινή κλήρωση του 3ου γύρου του EHF Cup. Η Ένωση «έπεσε» με την σουηδική Λίγκι, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στα Άνω Λιόσια 23 ή 24 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός στη σκανδιναβική χώρα 30 Νοεμβρίου ή 1η Δεκεμβρίου.
«Είναι σαφώς μία χώρα με παράδοση στο χάντμπολ και χρειάζεται προσοχή. Από κει και πέρα έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι έχουμε μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης. Αποφύγαμε τις δυνατότερες ομάδες του 2ου γκρουπ δυναμικότητας», σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ ο
προπονητής της Ένωσης Γιάννης Αρβανίτης, ο οποίος αποκάλυψε πως θα πάρει πληροφορίες από τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Ουλφ Σέφερτ.
Καλός γνώστης του σουηδικού χάντμπολ είναι και ο άσος της ΑΕΚ, Σπύρος Μπαλωμένος, ο οποίος αγωνίστηκε μία τετραετία στην Σουηδία (στις Γκούιφ 2002-2004 και Σάβεχοφ 2004-2006), κατακτώντας και ένα πρωτάθλημα.

«Είναι μια ομάδα στα μέτρα της ΑΕΚ. Στη Σουηδία βέβαια θα είναι δύσκολα. Η ΑΕΚ όμως έχει πλέον την εμπειρία και τη δύναμη να διαχειριστεί αυτά τα δύο ματς και να περάσει. Οι Σουηδοί παίζουν γρήγορο χάντμπολ και δεν θα είναι εύκολη λεία, δεν είναι όμως ούτε μεγαθήριο, ούτε συγκαταλέγεται στις πρωτοκλασάτες ομάδες. Βρίσκεται σταθερά στην πρώτη πεντάδα της Σουηδίας», σχολίασε ο 35χρονος στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια