ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ



ΕΝΩΣΗ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ  ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΑΝΩ  ΛΙΟΣΙΩΝ

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ »

        Τη  Παρασκευή  22  Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού  Σχολείου ενημερωτική ημερίδα με θέμα  «τροχαία ατυχήματα, οδική ασφάλεια  και προστασία των παιδιών στο δρόμο»

        Η ημερίδα έγινε με συνδιοργάνωση της Α/Βάθμιας Εκπ/σης Δυτικής Αττικής και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Άνω Λιοσίων και ομιλητές ήταν ο κ.  Αναστάσιος  Μαρκουΐζος  (ΙΑΒΕΡΗΣ), πρώην  πρωταθλητής αγώνων αυτοκινήτου, ο κ. Αθανάσιος Παπακωνσταντίνου,  Αστυνομικός Υποδιευθυντής και η κα Γωγώ Σταματοπούλου υπεύθυνη  του γραφείου Αγωγής Υγείας Α/Βάθμιας Εκπ/σης Δυτ.  Αττικής.

       Η εκδήλωση σημείωσε  μεγάλη  επιτυχία λόγω της αθρόας   προσέλευσης  μαθητών,
γονέων και εκπαιδευτικών που  σε συνδυασμό με τις ομιλίες και το  οπτικοακουστικό περιεχόμενο  των παρουσιάσεων, συγκλόνισαν και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.  

     Τα πρόσφατα τροχαία ατυχήματα στη πόλη μας, η ανεπαρκής ασφαλής προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών στα σχολεία, η εμπέδωση της οδικής ασφάλειας στα παιδιά και γενικότερα τα αίτια και τα θλιβερά αποτελέσματα που προκαλούν τα τροχαία ατυχήματα αποτέλεσαν τη σημαντικότερη ανάγκη  για τη διεξαγωγή της ημερίδας.
    
      Κατά τη διάρκεια της  οι μαθητές  συμμετείχαν  ενεργά στο πρότυπο πάρκο  κυκλοφοριακής αγωγής, που είχε άρτια οργανωθεί στο χώρο του σχολείου από την  εθελοντική ομάδα οδικής ασφάλειας «Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ», υπό την καθοδήγηση του τροχονόμου της ΕΛ.ΑΣ. κ. Σωτηρίου Γιαννόπουλου τους οποίους ευχαριστούμε πολύ.

     Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης  ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Χατζηλέρης Κυριάκος, οι πρώην Δήμαρχοι Άνω Λιοσίων κ. Χρήστος Παππους και Ζεφυρίου κ. Γιαννοπούλου Φωτεινή, ο πρόεδρος της Α/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ.  Δημήτριος Πουλιάσης,  ο πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού κ.  Σκαμαντζούρας Κωνσταντίνος,  ο αντιπρόεδρος της ΑΣΓΜΕ κ. Κουτσιμπογιώργος Γεώργιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της Ένωσης Γονέων  Ζεφυρίου κ. Σχίζας Αθανάσιος, ο Διευθυντής του 1ου ΓΕΛ και μέλος της ΔΕΠ κ.  Τσίγκος Δημήτριος, οι Διευθυντές των 1ου, 2ου, 4ου 6ου, 7ου , και Δ.Κ. Φυλής Δημοτικών Σχολείων κ.κ. Κωστούρος Βασίλειος, Γεωργιάδης Βασίλειος,  Θεοδωρόπουλος Ιωάννης, Παππάς Θωμάς, Παναγιωτόπουλος Ιωάννης και Κρομμύδα Χρυσούλα.   

     Επιπλέον εκφράζονται οι ευχαριστίες προς τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 7ου Δημ.  Σχολείου,  καθώς και στους κ.κ. Παναγιώτη  Χριστοδουλίδη και Γεωργίου Ευάγγελο για τη πολύτιμη βοήθεια και  τεχνική υποστήριξη στη οργάνωση της ημερίδας.

     Η  Ένωση Γονέων Άνω Λιοσίων θεωρεί ως μέγιστη  ηθική ικανοποίηση και υποχρέωση για όλους μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις να πλημμυρίζει η αίθουσα από παιδιά στα οποία δόθηκαν μαθήματα ζωής για τη  προστασία τους από τα τροχαία «¨εγκλήματα » όπως κατ’επανάληψη χαρακτηρίστηκαν από τους ομιλητές.

Με τιμή για το Διοικητικό  Συμβούλιο

Νίκος    Χατζητρακόσιας                                                           Γεωργία Παπανδρέου   

            Πρόεδρος                                                                        Γενική  Γραμματέας





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια